Connect with us

Filmnyheter

Förbered dig för det paranormala befrielsekriget

Förbered dig för det paranormala befrielsekriget

I ”My Hero Academia”-mangan spelades ”Paranormal Liberation War”-bågen ut från kapitel 253 till 306. Det är mycket mark att täcka för en säsong av tv, så även om tidigare säsonger av animeprogrammet har anpassat en eller flera berättelsebågar, är det möjligt att säsong 6 kommer att begränsas till den här, eller att de till och med kan bryta upp den och få ”Paranormal Liberation War” att överföras till säsong 7.

Det finns för närvarande 34 insamlade tankōbon volymer (den japanska motsvarigheten till handel pocketböcker) av ”My Hero Academia” manga som har publicerats. De två senaste, publicerade i Japan i år, har inte släppts på engelska ännu, men de tar upp det totala antalet insamlade kapitel till 339.

Utöver det finns det ytterligare 16 kapitel (kapitel 340 till 355) som har publicerats i nummer av tidningen ”Weekly Shōnen Jump” 2022, men som ännu inte har fått de insamlade tankōbon behandling. Kort sagt är mangan över hundra kapitel före animen, vilket gör att fansen förmodligen kan se fram emot många fler avsnitt av ”My Hero Academia” som kommer. Serien har redan hela 113 avsnitt under sitt bälte, och dess sjätte säsong kommer till Crunchyroll i höst.