Connect with us

Nyheter om skådespelarna

iamamiwhoami / Jonna Lee uppdatering! (Ny LP, baby, turné!): ohnotheydidnt — LiveJournal

iamamiwhoami / Jonna Lee uppdatering!  (Ny LP, baby, turné!): ohnotheydidnt — LiveJournal
Efter att ha tillfälligt dragit tillbaka aliaset ”iamamiwhoami” och bytt till ”ionnalee” för en rad projekt, återvände Jonna Lee för några månader sedan med ett helt nytt album, ”Be Here Soon”, med premiär för en video för varje låt varje vecka.

Detta är kapitel 3 av 10.

I andra nyheter avslöjade hon också med albumtillkännagivandet att hon väntade barn, och (spoilervarning) att han är här!

https://instagram.com/p/CeGd2x2oL3E

https://instagram.com/p/CetCvrQIG1w

Hon har också tillkännagett de första datumen för en ny turné 2023, med fler datum TBA.

Jag vet att fandomen för henne inte är så stor som den brukade vara här, men för de som bryr sig…
Jag föll lite för att uppmärksamma KONSERT I BLÅTT, så det finns fortfarande en massa material som jag inte har lyssnat/tittat på än. Inte för att jag blev uttråkad, men andra saker tog min uppmärksamhet tbh. Och det fanns alltid någon anledning till att jag inte kunde ta mig till någon av turnéerna hon gjorde i staterna. Ska försöka den här gången!
”KIN” och ”INCONCERT” är fortfarande mina faaaaaavorite saker någonsin.

Källa 1 2 3 4 5