Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Investor Central Club: Möt Kimo Ma, grundaren bakom den

Investor Central Club: Möt Kimo Ma, grundaren bakom den

Det går inte att förneka att dagens snabbt föränderliga och mycket mördande aktiehandelsvärld innebär att engagemanget, viljan och aldrig-säg-dö-attityden att växa och lära sig mer om den här branschen är viktigt för att nå framgång.

I en modern värld där aktier formar hur vi lever och tjänar, måste vi vara villiga att anpassa oss och anamma förändringar allt eftersom för att vi inte ska hamna på efterkälken. Och för att vi ska kunna rida på denna våg och hoppa på tåget måste vi vara öppna för att investera i oss själva genom att välja och lära av rätt mentor som Kimo Ma för att nå framgång på denna arena.

Vem är Kimo Ma? .

Han är känd som en högt respekterad aktiehandlare och investerare som är på ett kontinuerligt sökande och resa för att skala och utveckla sina strategier. Han är också en välkänd författare till två böcker (Ultimata tekniska diagramanalys och alternativhandelsstrategier) och den framgångsrika grundaren av Investor Central Academy. Som en pålitlig mentor och guru som har utnyttjat och utnyttjat sina kunskaper och erfarenheter är han stolt över att han kunde ta fram en polerat system som har kompletterat hans försprång och hjälpt honom att växa, frodas och utvecklas inom börshandeln. För närvarande är Kimo vid en punkt i sitt liv där han är mycket hängiven och engagerad i att hjälpa tusentals nybörjare genom att dela med dem om hur man blir framgångsrika aktiehandlare/investerare och visa dem den betydande intjäningspotentialen med aktiehandel.

Resan till framgång

På frågan om de värderingar och principer som han har lärt sig och skaffat sig för att komma dit han är just nu, svarade Kimo ”Ett av de bästa sätten att lära sig är att helt enkelt börja. Rädsla kommer alltid att finnas där oavsett vad du bestämmer dig för att göra med din karriär. När det gäller handel/investering är det samma, men det enda sättet att lära sig nya färdigheter är genom att börja och uppleva det från första hand.”

Bortsett från det är det verkligen viktigt och viktigt att ha rätt tänkesätt som nybörjare eller nybörjare. Enligt Kimo tenderar de som börjar dyka in på aktiemarknaden bara för att leta efter ett sätt att bli rik på mycket snabbt. Att ha den här typen av tänkesätt är fel eftersom det skulle hindra dem från att lyckas bli rika. Istället föreslår han att nybörjare ska fortsätta att lära sig (oavsett vad) samtidigt som de förstår vad som är realistiskt kontra en fantasi. Och eftersom det inte är möjligt för dem att uppnå samma framgångsnivå som de med mer erfarenhet, bör de sluta jämföra sig själva så att de inte skadas. Detta är anledningen till att han vill påminna nybörjare, nybörjare och nykomlingar att uppskatta deras resa eftersom varje person har sin egen tidslinje och de borde lita på processen och tro på sig själva att de kan göra det istället för att tro att de inte kan.

Nyckelprojekt och nyckelmål

Kimo planerar att starta ICCs proprietära handelsföretag och så småningom starta sin egen hedgefond i framtiden. För närvarande utökar han deras discord chattrum där den är full av verktyg och resurser:

 • Alternativflöde i realtid (följ de smarta pengarna)
 • Darkpool Equity Block Prints
 • Ovanlig alternativaktivitet (realtid)
 • Algoritm Flowscanner
 • Handelsidéer och varningar
 • Dagliga bevakningslistor
 • Dagliga analytikeruppgraderingar och nedgraderingar
 • Dagliga analytikerkursförändringar
 • Aktuella nyheter och marknadsinsikter
 • Videor för nybörjarutbildning
 • Daglig ekonomisk kalender
 • Intäktskalender
 • Handel med skript, hundratals böcker och resurser
 • Och mycket mer!

Andra livsråd

På frågan om vad människor som hoppas och arbetar för att följa hans karriärväg bör fokusera på, sa Kimo till Dyka upp. Om de vill ha något så illa som de säger att de gör, borde de vara uppe och redo att sätta in ARBETE!

Han delade också med sig av ett känt citat från en välkänd och populär ekonom. Tycka om John Maynard Keynes sagt, ”marknaderna kan förbli irrationella längre än du kan förbli solvent.” Så för honom får man inte fokusera på hur mycket pengar de vill/behöver tjäna. Istället råder Kimo att istället fokusera på konsekvens och framsteg.

Det lönar sig också att hålla sina känslor i schack. Enligt Kimo är känslor och mental hälsa VERKLIG! Så handlare bör inte handla när de är för glada eller för ledsna. Istället är det bättre att hitta en hobby eller motion för att minska stressen och hålla sin mentala hälsa i schack.

Sammantaget rekommenderar han alla att fortsätta sträva framåt för att lära sig om aktiehandel eftersom kunskapen bakom finansmarknaderna kommer att göra det möjligt för dem att bygga generationsrikedom!

Redo att lära och tjäna med ICC? Besök denna länk för mer information. Du kan också besöka Kimo’s discord chattrum där du kan hitta tusentals handlare som är redo att ta itu med marknaderna tillsammans eller följ dessa Instagram-konton @investorcentralclub @kimoma.ic för att få uppdateringar och andra detaljer.