Connect with us

Filmnyheter

Marvels Feige retar MCU:s ”Nästa Saga”

Marvels Feige retar MCU:s ”Nästa Saga”
förundras

Marvels Infinity Saga bestod av tre faser, som var och en slutade med en ”Avengers”-funktion och var och en med sina egna mål och syften. Med nuvarande fas 4 är det dock inte så tydligt vart MCU:n är på väg.

Vi har varit med om multiversum med ”Loki” och de senaste ”Spider-Man”- och ”Doctor Strange”-filmerna. Retande av Julia Louis-Dreyfuss Contessa som rekryterar människor. Det finns olika nya karaktärer som skulle kunna bilda ett nytt Avengers-team.

Men inget av det verkar verkligen gå ihop mot något större, det är allt som retas för nu. Pratar med Total film före släppet av ”Thor: Love and Thunder” lovar Marvel Studios chef Kevin Feige att han har en plan och svar kommer snart:

”När vi närmar oss slutet av fas 4, tror jag att folk kommer att börja se vart nästa saga tar vägen. Jag tror att det redan har funnits många ledtrådar, som åtminstone är uppenbara för mig, om vart hela sagan är på väg. Men vi kommer att vara lite mer direkta om det under de kommande månaderna, för att lägga en plan, så publik som vill se helheten kan se en liten, liten, liten bit mer av färdplanen.”

”Thor: Love and Thunder” har biopremiär den 8 juli följt av ”Black Panther: Wakanda Forever” i november tillsammans med ”She-Hulk: Attorney At Law” och två semestererbjudanden senare i år.

Det är troligtvis med nästa års filmer och shower – ”Ant-Man and the Wasp: Quantumania”, ”Guardians of the Galaxy Vol. 3, ”The Marvels”, ”Secret Invasion”, ”Ironheart” och ganska troligt ”Blade” – att saker och ting kommer att bli tydligare.