Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Natalie Nunn delar video av Apple Watts från sin sjukhussäng

Natalie Nunn delar video av Apple Watts från sin sjukhussäng

Det har gått nästan tre månader sedan Apple Watts sjukhusvård, och hennes fans och kamrater har skickat henne böner och lyckönskningar i hopp om ett snabbt tillfrisknande. Apples syster har lämnat uppdateringar om hennes tillstånd – den senaste är en livevideo av Apple från sjukhuset i torsdags.

Natalie Nunn delade ett klipp från livesändningen där Apple började prata om huvudrollen i Nunns show på Zeus nätverk, ”Baddies South.” Hon delade detta meddelande med videon:

MAN DETTA GÖR MITT HJÄRTA ONT! Idag gick Apple Watts live från sin hemska olycka hon råkade ut för men hon pratar äntligen och läker! OCH HON VAR FAKTISKT ATT ATT VARA PÅ BADDIES SOUTH OCH DET HAR PÅ HENNE I DAG!! HON BLEV SÅ SPÄND ATT VARA DEL AV PROJEKTET! OCH SEDAN RADDE HON I SIN OLYCKA! IM SAD SAD JAG ÄLSKAR U SIS….. ALLA SOM VILL DONERA OCH HJÄLPA DU KAN GÅ TILL HENNES SISTERS GO-FOND I HENNES BIO. Böner uppe fortfarande för APPLE.

Som vi tidigare rapporterat var Apple Watts inblandad i en bilolycka som lämnade henne med ett fordon i lågor, en frakturerad skalle, en bruten ryggrad och en krossad arm. Olyckan inträffade redan i mars och Apple har varit i kritiskt tillstånd sedan dess. Nyligen avslöjade Apples syster Domonique att den tidigare Love & Hip Hop-stjärnan börjar tala igen.

Hon kommer tillbaka varje dag, hon minns mig och min mamma, hon minns familjemedlemmar som besökte. Nu börjar hon fråga vad som hände med hennes bil, hennes lägenhet. Hon pratar med sina barn varje dag.”

Domonique säger att läkare övervakar Apples framsteg i hopp om att förflytta henne från Las Vegas till ett sjukhus i hennes hemstat Kalifornien.

Vill du ha uppdateringar direkt i din inkorg? Ring oss på 917-722-8057 eller Klicka här för att gå med!