Connect with us

Filmnyheter

SPY x FAMILY Avsnitt 11 Recension – Allt utfyllnadsmaterial, men det är okej

SPY x FAMILY Avsnitt 11 Recension – Allt utfyllnadsmaterial, men det är okej

SPY x FAMILY Avsnitt 11 Recension – Allt utfyllnadsmaterial, men det är okej | AVR Podcast

Se till att kolla in vår sponsor Väx generation

Ansluta sig Kyle (Daglig COG), Christine (No Mercy Podcast) och Brian (PulpMythos på YouTube) när de går in i den dödliga världen av spionage, geopolitik och jordnötsälskande, psykiska barn. Välkommen till SPY x FAMILY! Den här serien ser en dödlig spion sätta ihop en falsk familj på ett uppdrag för att rädda världen. Det finns dock ett par problem. En, fröken är en lönnmördare, och det andra problemet? Dottern kan läsa tankar. En, fröken är en lönnmördare, och det andra problemet? Dottern kan läsa tankar. Låt oss gräva i och recensera SPY x FAMILY: Mission 11.

(00:00)- Intro & Spoiler Free SPY x FAMILY avsnitt 11 recension
(05:30)- SPONSOR: Grow Generation
(06:01)- SPOILERS- Anya suger åt allt och räddningen
(11:30)- Kostnaden för framgång i skolan
(17:05)- Vad är nästa och sista tankar

SE ÄVEN: Marvel Developing Wonder Man-serien för Disney+

Välkommen till LRM:s Anime-Versal Recensioner Podcast! Anime är en bred kategori av tecknade serier, traditionellt gjorda i Japan, som har fängslat miljoner över hela världen. Bidragsgivarna kl LRM online och Genreversen är några av dessa miljoner och är stolta över att presentera unika recensioner, diskussioner och analyser för nya och gamla Anime.

Missade du den senaste recensionen? Få det här:

Youtube

Spotify

Genreversen har många underhållande poddar att erbjuda! LRM:s No Mercy täcker Kobra Kai och Marvel vurm fortsätter Marvel Multiverse Mayhem. Även klassiker gillar BGRtP, Cantina Podcastoch The Daily COG går fortfarande! Kolla in den nya podden, Draken granskas också!

Gilla, dela och PRENUMERERA på podden så hjälper det oss att hjälpa dig! Genom att få mer synlighet, med mer feedback och en större publik kan vi tillhandahålla mer innehåll åt DIG!

Gå med i vår Disharmoni

Veckans fråga: Vad tyckte du om SPY x FAMILY Episod 11?