Connect with us

Nyheter om skådespelarna

The Archies: Suhana Khan, Khushi Kapoor, Zoya Akhtar och fler återvänder från Ooty

The Archies: Suhana Khan, Khushi Kapoor, Zoya Akhtar och fler återvänder från Ooty

Skådespelarna i The Archies – Khushi Kapoor, Agastya Nanda, Suhana Khan och regissören Zoya Akhtar knäpptes på flygplatsen i Mumbai när de tog sig tillbaka till staden från Ooty. De har skjutit på backstationen under de senaste veckorna. Suhana Khan blev klickad i en avslappnad helsvart look på flygplatsen när hon valde en svart helärmad t-shirt och byxor. Khushi Kapoor gick med en vit topp och svarta byxor och blev klickad med sin bedårande hund på flygplatsen. Under tiden blev Agastya Nanda klickad i en svart t-shirt och jeans ihop med svarta nyanser. Hans syster Navya Nanda gick med honom. Till sist blev Zoya Akhtar klickad i en bekväm reselook.

The Archies är den officiella indiska anpassningen av de populära Archie Comics. Filmen är ett tidstypiskt drama som presenteras som en musikal som utspelar sig på en kullestation. Skådespelarna har enligt uppgift avslutat sitt Ooty-schema.

Kolla in deras bilder här:
1/9
Suhana Khan

Suhana Khan

Suhana Khan

Agastya Nanda

Agastya Nanda, Navya Naveli

Agastya Nanda, Navya Naveli

Agastya Nanda, Navya Naveli

Khushi Kapoor, Navya Naveli

Khushi Kapoor, Navya Naveli

Agastya Nanda, Navya Naveli

Khushi Kapoor, Navya Naveli

Khushi Kapoor, Navya Naveli

Khushi Kapoor, Navya Naveli

Zoya Akhta

Zoya Akhta

Zoya Akhta

Zoya Akhta

Prenumerera på vår YouTube-kanal

Rekommenderat för dig

ajax-loaderLaddar nästa artikel…