Connect with us

Nyheter om skådespelarna

2 ställföreträdare avstängda efter att Bob Saget dödsutredning skurits – National

2 ställföreträdare avstängda efter att Bob Saget dödsutredning skurits – National

Två ställföreträdare i Florida har vardera stängts av i cirka två veckor för att ha läckt nyheter om skådespelaren och komikern Bob Sagets död innan hans familj larmades, sa tjänstemän.

Orange County Sheriff’s Office bekräftade på måndagen att de två deputerade var avstängda i 81 timmar utan lön.

”Det här fallet belyser hur viktigt det är att ge detektiver i dödsutredningar tid att se till att anhöriga underrättas innan den informationen sprids till allmänheten”, sa Sheriff John Mina i Orange County i ett uttalande. ”Deputerade erkände sina felaktigheter och blev disciplinerade för sina handlingar.”

Läs mer:

Jennifer Lopez presenterar sitt barn på scenen med hjälp av könsneutrala pronomen

En av ställföreträdarna berättade för sin bror om Sagets död kort efter att ha svarat på platsen, och sedan lade brodern ut informationen på sociala medier, enligt en utredningsrapport. Den andra ställföreträdaren, som var ledig och inte var inblandad i dödsutredningen, berättade för sin granne om Sagets bortgång, sa tjänstemän.

Berättelsen fortsätter under annonsen

Saget, 65, hittades av en hotellsäkerhetsofficer på Ritz Carlton i Orlando den 9 januari efter att han inte hade checkat ut från hotellet och hans familj hade bett om en välbefinnandekontroll. En läkare fastställde senare att Fullt hus och Amerikas roligaste hemmavideor stjärnan hade dött av ett oavsiktligt slag mot huvudet, troligen från ett baklänges fall.

© 2022 The Canadian Press