Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Delonte West säger att han är ”I Between Jobs” efter att ha blivit upptäckt när han bad om pengar på en Virginia Road

Delonte West säger att han är ”I Between Jobs” efter att ha blivit upptäckt när han bad om pengar på en Virginia Road

Förra veckan sågs före detta NBA-stjärnan #DelonteWest be om några dollar vid sidan av en väg i Virginia, men han försäkrar fansen att han klarar sig bra. The Image Direct kom ikapp Delonte, som sa att han gör så gott han kan utan jobb för tillfället.

”Det är vad det är. Jag fick barn. Jag är mitt emellan jobben. Folk kan hjälpa mig så mycket de kan, men du vet, som man måste jag göra vad jag måste göra för mina bebisar.”

Det sista vi hörde var Delonte tillbaka på banan och tränade för att säkra en plats i Big 3 i februari. Efter att den virala videon av honom på gatan började göra sina rundor stod det klart att han inte klarade av. Ändå sa Delonte West att han är tacksam för möjligheten.

Jag var exalterad över att få möjligheten. Jag kommer att vara där nästa säsong. Jag kommer att vara där och rota killar på.”

Som vi tidigare har rapporterat har Delonte West kämpat med psykisk hälsa och missbruksproblem, men har arbetat för att övervinna dem med hjälp av Mark Cuban. Han checkade in på rehab redan 2020 och hittade till och med ett jobb på samma rehabcenter det året. Nu arbetar han för att komma tillbaka till NBA i en tränarposition.

Jag är alltid involverad i det spel jag älskar. Förra året scoutade jag för Dallas Mavericks och de tre föregående åren var jag NBA-scout för Boston Celtics. Jag såg faktiskt fram emot att bli huvudtränare eller assisterande tränare i NBA den här säsongen, men som jag sa, det är en verksamhet som har många människor inblandade och som vill fortsätta vara involverade.

Håll Delonte i dina böner, Roomies!

Vill du ha uppdateringar direkt i din inkorg? Ring oss på 917-722-8057 eller Klicka här för att gå med!