Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Dessa 3 stjärntecken kommer att ha den bästa veckan: 20-26 juni 2022

Dessa 3 stjärntecken kommer att ha den bästa veckan: 20-26 juni 2022

Bläddra för att se fler bilder

Har du märkt hur vacker energin har varit den senaste tiden? Sommaren är i full gång, och stjärntecknen som kommer att ha den bästa veckan 20 juni till 26 juni firar de första dagarna av den soligaste årstiden av alla. Dags att insupa varenda ljusstråle, för i takt med att solen når sin höjdpunkt under sommarsolståndet den 21 juni kommer dagarna gradvis att bli kortare och kortare. Det är en kamp mot klockan, så låt inte sommaren gå förbi dig!

Sommarens första dag betyder också något annat – den första dagen av cancersäsongen. När solen går in i detta känslomässiga, vårdande och defensiva vattentecken, kommer den att uppmuntra dig att ansluta till det du bryr dig om; med vad du än är villig att kämpa för. Det är dags att återvända till dina rötter och återknyta kontakten med vad du anser vara din hemmabas. Städa ditt hus, baka en hemlagad måltid och spela ett brädspel hemma med din familj – du kommer inte ångra det. Åh, och bli inte förvånad om din intuition känns starkare, eftersom cancer är ett av de mest psykiska stjärntecknen.

Om ditt sociala liv börjar kännas mer sprudlande och njutbart den här veckan, kan det ha något att göra med att Venus – kärlekens och vänskapens planet – också går in i Tvillingarna den 21 juni. Tvillingarna är ett smart, pratsam och mycket rolig stjärntecken som tvingar dig att öka den intellektuella ante. Det här är en vacker tid att umgås och umgås med dina vänner och att njuta av lite nöje med någon som har fångat ditt öga. Tvillingarna tänker inte alltid på framtiden, utan på ”just nu”, så du kan lika gärna luta dig in i det.

Här är anledningen till att dessa tre stjärntecken kommer att ha en kraftfull position den här veckan, enligt en astrolog:

Dessa 3 stjärntecken kommer att ha den bästa veckan

STYLECASTER |  Astrologi veckohoroskop

iMaxTree;Adobe. Design: Cierra Miller/STYLECASTER.

Du gör lite själsrannsakan den här veckan, men allt kommer att kännas värt det. När Venus – din härskande planet – bildar en trigon med transformativa Pluto den 21 juni, kommer det att uppmuntra dig att experimentera med något som kan skrämma dig. När allt kommer omkring vet du att när du väl tar en risk kommer ingenting någonsin att bli sig likt igen. Och ändå börjar skräcken över förändringar kännas mer spännande, som om du redan kan känna hur kraftfull den har gjort dig. Lita på processen, Oxen. Du är mitt uppe i en kosmisk uppgradering, men det kan ta bara en sekund att ladda.

STYLECASTER |  Astrologi veckohoroskop

iMaxTree;Adobe. Design: Cierra Miller/STYLECASTER.

Tvillingsäsongen kan närma sig sitt slut den här veckan, men det betyder inte att det roliga är över. När allt kommer omkring kommer Venus – lyxens och skönhetens planet – att gå in i Tvillingarna den 21 juni och locka älskare och vänner som nattfjärilar till din låga. Om du plötsligt börjar känna dig mer attraktiv, som om du lyser, är det Venus på jobbet, som uppmuntrar dig att omfamna självkärlek och fördjupa dig i skönheten i att vara du! Hedra allt du har att hedra och ägna dig åt några av de nöjen som får dig att känna dig värd det. Fira vad det innebär att vara du och uttrycka dig fullt ut!

STYLECASTER |  Astrologi veckohoroskop

iMaxTree;Adobe. Design: Cierra Miller/STYLECASTER.

Självförtroendet är ditt den här veckan, Cancer. När solen börjar röra sig genom ditt första hus av jaget, påminner den dig om vem du är och vad du står för. Lägg märke till alla saker som betyder något för dig, varje seger du satsar på ditt rykte och allt som gör dig till *dig*. Var uppmärksam på vad som gör dig unik, eftersom dina styrkor är någon annans svagheter. Uppskatta gåvorna du har fått, för de gavs till dig av en anledning. Återanslut med ditt själsuppdrag, eftersom din solåterkomst är officiellt i session!

nyhetsbrev banner