Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Från noll till hjälte – Nicola Stancampiano bevisar effekten av ett kraftfullt tänkesätt:

Från noll till hjälte – Nicola Stancampiano bevisar effekten av ett kraftfullt tänkesätt:

Född och uppvuxen i Catania, Italien, är Nicola Stancampiano en 18-åring som har gjort sig en förmögenhet med sinnets kraft.

Under uppväxten erkänner Nicola att han fick en anständig utbildning, särskilt eftersom han inte hade den medfödda mentaliteten att själv utöva den. Som tur var hade han en bra relation med sin familj och de gav aldrig upp att lära honom på alla andra möjliga sätt. Det var på grund av deras ständiga beslutsamhet som Nicola växte upp med starka moraliska värderingar som finns i honom än i dag. Även om de aldrig pressade Nicola Stancampiano för att uppnå saker han inte ville ta del av, var de glada över att se den unge mannen upptäcka vidden av sin potential när han gick tredje året på gymnasiet, vilket var när han träffade Prof. Guisy Marchese. Sessionerna de två hade medfört en känsla av positivitet och mental stimulans som Nicola hade funnit saknas tidigare. Genom att behålla professor Guisy Marchese som sin idol, började han arbeta hårdare för att visa sig värdig hennes livsfilosofi och var ambitiös att fortsätta med detsamma i sin egen tid.

Hans nyvunna syn på livet uppmuntrade honom att ta det sista steget till det han är känd för nu. Han skrev in sig på kursen före universitetet vid Harvard, vilket är ett ganska välrenommerat tillskott till varje gymnasieelevs CV. Det var när han klarade provet för kursen med glans på en gång som han växte till att bli ännu mer troende på sina egna förmågor och har levt livet med nyvunnen kraft. För närvarande är Nicola inte bara en av de yngsta studenterna som är inskrivna under en del av Harvard Universitys läroplan utan är också den elev som har de högsta betygen i sin valda kurs. Nicola Stancampiano beundrar att kraften i att ha ett positivt tänkesätt också har uppmärksammats på hans universitet, där professorer alltid agerar i ett medvetet försök att skapa ett stödjande och självsäkert headspace, som delas kollektivt av Harvard-studenter.

I några avskedsord om vem han vill vara i framtiden delar Nicola Stancampiano med sig av följande ”Jag vill alltid vara den bästa versionen av mig själv och ge allt jag har till de passioner som kännetecknar min persona för på det sättet förbättrar jag mig själv. !” Vi önskar honom all lycka i hans framtida satsningar och hoppas att han fortsätter att inspirera sig själv och andra att tro på kraften i ett positivt tänkesätt.