Connect with us

Filmnyheter

Taylor Sheridans senaste Yellowstone Spin-Off 1932 byter siffror, heter nu 1923

Taylor Sheridans senaste Yellowstone Spin-Off 1932 byter siffror, heter nu 1923

Variets historia i frågan hävdar att ”1923” också kommer att dyka in på 1910-talet för att ta itu med hur Duttons påverkades i slutet av första världskriget. Jag kan inte påstå att jag är den mest kunniga om just den här showen, men även för ett icke-fan som mig får castingen av Ford och Mirren mig omedelbart att vilja kolla in ”1923” när den har premiär på Paramount+ i december.

Ja, senast Ford tog på sig en cowboyhatt var det … i bästa fall tveksamt (ser på dig, ”Cowboys & Aliens”), men när som helst Ford investeras i materialet är jag intresserad av att se den prestandan. Han är fortfarande en av våra levande legender, och när han gör ett skit är det ingen längre som engagerar sig på skärmen.

Jag är särskilt nyfiken på att se Ford och Mirren tillsammans igen, den här gången genom 1920-talet. De spelade tidigare i den tyvärr förbisedda och undersedda ”The Mosquito Coast” redan 1986. Den filmen förde också River Phoenix och Harrison Ford samman flera år innan Phoenix blev Young Indy i ”Indiana Jones and the Last Crusade”. Om du inte har sett den, sök upp den. Det är en av Fords favoritföreställningar av honom och det är ett underbart, nästan bortglömt drama.

Och förvänta dig inte att ”Yellowstone”-tåget ska stanna någon gång snart. Säsong 4:s debut enligt uppgift lockade 11 miljoner tittare. Som jag sa, Boomer MCU går starkt.