Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Chris Brown & Normani satte eld på internet i sin nya video ”WE (Warm Embrace!)”

Chris Brown & Normani satte eld på internet i sin nya video ”WE (Warm Embrace!)”

För dansfantaster som har längtat efter att se vad som skulle hända när Chris Brown och Normani möttes för att visa upp sina danskunskaper … väntan är officiellt över. Efter trenden med högprofilerad ny musik som har släppt nyligen, släppte Chris Brown och Normani äntligen bilderna för hans låt ’WE (Warm Embrace)’ och de två missade inte ett slag eller ett steg.

Det har Chris Brown och Normani sett till börja sommarsäsongen av på en het och ångande ton, tack vare den helt nya videon till sin singel ’WE (Warm Embrace),’ som precis släpptes. I den sexiga videon som regisserats av Arrad, ses Chris vakna upp ur en dröm och se Normani som förförelse, när hon bär en silkesbustier slipklänning. Det är då de två börjar gå in i en vals i två steg, glider ur sin ”varma famn” och delar en undervattenskyss.

’WE (Warm Embrace)’ släpptes ursprungligen den 1 aprilstdär det och det toppade som nummer 11 på Hot R&B Songs-listan och nummer 28 på Adult R&B Airplay-listan.

Dessutom kommer Chris Brown och Lil Baby att inta scenen på One of Them Ones-turnén som börjar den 15 julithpå Coastal Credit Union Music Park vid Walnut Creek i Raleigh, North Carolina, och slutar den 27 augustith på T-Mobile Arena i Las Vegas, Nevada.

Vill du ha uppdateringar direkt i din inkorg? Ring oss på 917-722-8057 eller Klicka här för att gå med!