Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Erika Jayne står inför 5,4 miljoner dollars dom över vägran att lämna över diamantörhängen!

Erika Jayne står inför 5,4 miljoner dollars dom över vägran att lämna över diamantörhängen!

Real Housewives of Beverly Hills stjärna, Erika Jayneär under mer juridiska problem efter att ha underlåtit att följa.

Erika Jayne

Eftersom Tom Girardi advokatbyrå ansökte om konkurs 2020 efter att ha underlåtit att betala borgenärer, Erika Jayne har varit i juridiska problem. Den federala domaren som presiderade Toms fallet utsåg en förvaltare för att övervaka hans ekonomi i ett försök att betala offren och borgenärerna. frågade den förordnade förvaltaren Erika att lämna över diamantörhängena eftersom han hävdade att de köpts med offrets pengar.

Erika Jayne och Tom Girardi

Tom Girardi köpte sin fru diamantörhängena för $750k 2007. Sedan dess har paret örhängen ökat i värde och är nu värda $1,4 miljoner. Enligt förvaltaren pengarna Girardi som användes för att köpa örhängen var förlikningsintäkter för en grupp människor som drabbats av allvarliga hälsoeffekter av sin användning av drogen Rezulin.

Erika Jayne

Den av domstolen utsedda förvaltaren erkände att de ville ha örhängena så att de kunde sälja dem och använda pengarna för att betala borgenärerna. Men enligt Erika, Tom köpte örhängen till henne som presenter. Hon sa: ”Under vårt äktenskap trodde jag [Tom Girardi] och [his firm] var ekonomiskt framgångsrika, extremt rika och tjänade stora summor pengar.” Erikas Advokaten hävdade också att preskriptionstiden hade löpt ut för att förvaltarens anspråk skulle tas på allvar.

Erika Jayne

Förvaltaren sköt tillbaka mot Erika och hennes advokat, som kräver att hon inte skulle ”behålla frukterna av hennes mans giftiga träd på grund av den tid som har gått sedan brottet inträffade.” Han citerade också strafflagen §496(a) som säger att alla som undanhåller stulen egendom med vetskap om att den var stulen ska straffas med fängelse.

Erika Jayne

”Hennes vägran att nu lämna över diamantörhängena är konvertering, för vilken hon kan hållas ansvarig för skadestånd”, skrev förvaltaren. ”Hon kan också vara civilrättsligt ansvarig för värdet av diamantörhängena, plus lagstadgad ränta och straffskadestånd, som med förhandsavgörande ränta lätt kan vara 5,4 miljoner dollar.” Förvaltaren sa också att de också kunde begära straffskadestånd på 3,6 miljoner dollar från Real Housewives of Beverly Hills stjärna.

Erika Jayne

Erikas advokat försvarade Bravo-stjärnan och sa att hon fick skulden för att vara det Toms fru. Han frågade: ”Varför går inte förvaltarna efter Tom Girardi eller dödsboet efter Herr O’Callahan, den andra GK-partnern som skrev på checken 2007? Att lägga skulden på Erika, en underhållare utan juristexamen som aldrig arbetat på advokatbyrån är en avledningstaktik. Varför inte fokusera på alla de advokater, revisorer och finansiärer som stod närmare TG och GK:s internverksamhet?”

Håll kontakten med allt om teet: Twitter jag Instagram jag Youtube jag Facebook Jag skickar tips till oss