Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Kamille delar med sig av en ny musikvideo för att ”lära” – Se här!

Kamille delar med sig av en ny musikvideo för att ”lära” – Se här!

Brittisk inspelningsartist Kamille har släppt musikvideon till sin senaste singel ’Inlärning’.

Regisserad av Femi Ladi (Chase and Status, Kwaye) det råa och känslomässiga, avskalade klippet ser den ’Spegel spegel’ sångaren levererar ett superkraftigt framförande av spåren som är djupt personliga texter om ”självkärlek, egenvård och tillväxt”medan de svävar genom luften medan de brottas med sina demoner som fallit offer för de orealistiska normerna för skönhet och perfektion som tvångsmässigt påtvingats henne av både samhället och sociala medier.

Kamille skrev på Instagram till fansen efter videosläppet: ”Ett stort tack till de otroliga @femi26 för din vision och förståelse för vad den här låten betyder. Så fort du sa att jag skulle lära mig flyga var jag såld. Så besatt av den här bilden och kan fortfarande inte sluta gråta. Tack för tiden & ansträngningen & omsorgen du gav detta hela tiden, och din vänlighet. Depression är nu en upplevelse som gör att jag kan finnas där för andra. Så mycket kärlek och tack till alla som var med och gjorde ’Inlärning’ Kom till liv.”

Se den officiella musikvideon för ’Inlärning’ Nedan:

’Inlärning’ finns att ladda ner/strömma nu.


Låt oss veta dina tankar om Kamille på Twitter @CelebMix nu!