Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Lorde öppnar upp om ”Smärtsam” och ”Otrolig känsla” av ”Solar Power” release

Lorde öppnar upp om ”Smärtsam” och ”Otrolig känsla” av ”Solar Power” release

Förbi Shakiel Mahjouri.

3 minuter sedan

Lorde hade mycket att bearbeta efter släppet av hennes tredje studioalbum, Solkraft.

Lorde, 25, berättade nyligen om det polariserande svaret på hennes album från 2021. Den nyzeeländska singer-songwritern berörde negativa reaktioner på hennes projekt och de som kom runt på det med tiden.

”Det tog ett tag för folk att skaffa albumet – jag får fortfarande e-postmeddelanden varje dag från folk som precis kommer till det nu! – och det svaret var verkligen förvirrande och ibland smärtsamt att sitta med till en början”, sa Lorde i sitt nyhetsbrev, per Bara Jared. ”Jag lärde mig massor om mig själv och hur jag uppfattas genom att göra och släppa det här albumet.

LÄS MER: Lorde förklarar viral video där hon ber konsertbesökare att vara tysta

”Jag känner mig betydligt mer ansluten och levande i min konstpraktik och mitt liv än i stort sett någonsin tidigare. Låter torrt men det är sant!!! Det har varit intressant allt eftersom året har fortskridit att ta in konstverk (filmer, album, TV-program, bildkonst) gjorda i och runt pandemin, och det känns som att de flesta av dem har en högre grad av inre än andra som gjorts av den artisten tidigare. .”

Lorde utvecklade hur hon kanaliserade de känslorna och det givande släppet av att uppträda live.

”Du vet redan om min övertygelse om att konstnärer arbetar för att metabolisera kollektiv känsla, och det är logiskt för mig att när de senaste årens kollektiva känsla har bestått av långa sträckor av isolering, sårbarhet, avskyvärd terror och existentiellt ifrågasättande, skulle dessa känslor återspeglas i tidens konst.”

”Spelar låtar från SP att leva varje kväll i vad som utan tvekan är min bästa liveshow någonsin är också en otrolig känsla – det är helt vettigt där, både för dig och mig, på ett nytt och levande sätt. Och tack vare SPJag har kunnat arbeta igenom några stora personliga saker som gjorde det ganska svårt för mig att göra saker som att resa eller spela shower utan att bli helt överväldigad.

LÄS MER: Lordes musikvideo ”Fallen Fruit” tittar på människors girighet

I slutändan är hon tacksam för allt.

”Jag brukade sitta ensam på mitt hotellrum på utställningsdagarna och titta på ”Bake Off”, Ambien och D-vitamin på sängen, min hud blek, min mage knuten av rädsla”, skrev Lorde. ”Nu för tiden är jag utanför dörren i varje stad, går mil, äter gelato efter mörkrets inbrott, hittar små vinbarer, provar vintagekläder på hemliga gator, skrattar med vänner och spelar bättre och bättre shower för dig som en resultat.

”Så ja. Tack, för allt.”