Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Man bär en Tutu med sin dotter på fars dag i ett viralt Facebook-inlägg

Man bär en Tutu med sin dotter på fars dag i ett viralt Facebook-inlägg

Kille blir viral på Facebook för att ha på sig en Tutu med sin dotter på fars dag

En man går just nu viralt på sociala medier efter att ha delat udda bilder på sig själv och sin dotter på fars dag.

Facebook-inlägget har sedan dess blivit viralt och fått blandade reaktioner från folk online. På bilderna syns en man bära en tutu med sin dotter.

Barnets mamma var den som delade bilderna på Facebook. ”En av de bästa känslorna är att se min dotter bli kär i mannen jag blev kär i och mannen jag blev kär i älskade barnet vi skapade av kärlek”, skrev hon i bildtexten. ”Grattis på 1:a fars dag till min lilla pappa”, tillade den lilla mamman som går förbi Kay Shenee.

Efter motreaktioner på sociala medier har Shenee sedan tagit bort inlägget på Facebook. Hon lade sedan om bilden med ett meddelande som lyder: ”Detta foto är den sanna definitionen av en pappa som älskar sitt barn villkorslöst.”

Medan somliga berömmer mannen för dådet, har andra sedan dess tjatat mot honom för att han gjort för mycket. ”Du vet vad som gör mig sjuk är mfs med inget annat än hat och negativitet”, skrev en vän till Kay Shenee på Facebook.

”En han har inte varit den enda mannen som har gjort det här för sin dotter, en annan man/pappa gjorde det här för sin lilla flicka och ärligt talat var det upp till honom att visa henne äkta kärlek.”

Hon fortsatte, ”Alla föräldrar lärde er alla att” om ni inte har något trevligt att säga, säg det inte alls! Min bu och hennes man gjorde en söt rövbebis 😍🥰❤️ Kay Shenee.”

Kille blir viral på Facebook för att ha på sig en Tutu med sin dotter på fars dag