Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Michael B. Jordan tar bort Lori Harvey-bilder från sin Instagramsida

Michael B. Jordan tar bort Lori Harvey-bilder från sin Instagramsida

Michael B. Jordan tar bort Lori Harvey-bilder från Instagram

Michael B. Jordan har äntligen tagit bort alla bilder på Lori Harvey från sin Instagram veckor efter att de splittrades. Paret splittrades i början av månaden och Lori skrubbade sin Instagram of Jordan direkt.

Uppbrottet bekräftades av Steve Harvey. ”Titta, så länge alla kan gå iväg i fred, var vänner … jag har inte hört någon säga att de inte har spruckit några fönster eller ingenting,” sa han. ”Så länge du inte lägger händerna på min dotter bryr jag mig inte ett dugg om vad du gör.”

Sedan uppbrottet med Jordan har Lori redan kopplats till Jack Harlow. Enligt rapporter från PEOPLE, sa paret att det slutade eftersom Lori inte var redo att ”ta nästa steg” i deras förhållande.

Mediet hävdar att modellen och entreprenören inte kunde se sig själv gå vidare med Michael eftersom hon ville fortsätta fokusera på sin karriär. Men så verkar det inte vara längre.

En insider tillade att 25-åringen inte hade varit på samma sida med Michael, 35, när det gäller deras framtid eftersom hon ”fortfarande vill ha kul och vara fri.” Och även om hon är ledsen över att gå vidare från deras romans, som varade i ett och ett halvt år, tycker Lori fortfarande mycket om sitt ex, vilket skulle antyda att deras uppbrott inte var på dåliga villkor.

”Michael mognade mycket under loppet av deras förhållande och var redo att engagera sig på lång sikt,” sa källan.

”Han släppte sin vakt med henne och öppnade sig känslomässigt i ett romantiskt förhållande för första gången. De hade fantastiska stunder tillsammans och fick fram det bästa ur varandra. Hon vill fortfarande ha kul och vara ledig. Michael är en fantastisk kille. Hon är ledsen att deras förhållande inte fungerade, men hon går vidare.”