Connect with us

Filmnyheter

Ny komisk onsdag 22 juni 2022: The Comic Source Podcast

Ny komisk onsdag 22 juni 2022: The Comic Source Podcast

I det här avsnittet diskuterar vi;

Ny serie onsdag 22 juni 2022

The Comic Source Podcast

Jace pratar spoilerfritt om 16 böcker som han redan har läst från veckans titlar. We get some great character work in Rogue Sun, Silver Coin är lika hemskt som alltid och Amazing Spider-Man har en fantastisk twist. Plus slutet av de senaste bågarna av Newburn och Arrowsmith och Jace ger en genomgång av några andra titlar som du kanske bör hålla utkik efter den här veckan.

GenreVers Har du checkat ut LRM onlines officiella podcastflöde ännu The Genreverse Podcast Network? Detta inkluderar vår premiärpodcast The Daily CoG, Breaking Geek Radio: The Podcast, GeekScholars filmnyheter, Nerd Flix & Chill, Marvel Multiverse Mondays, Anime-Versal recensionspodcastoch vår Star Wars dedikerade podcast Kantinen. Kolla in den genom att lyssna nedan. Det är också tillgängligt på alla dina favoritpoddappar! Prenumerera på: Apple Podcasts | Spotify | SoundCloud | Stitcher | Google Play Väx generation