Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Steph & Ayesha Curry blir sexiga på dansgolvet för att fira Golden State Warriors senaste mästerskapsvinst

Steph & Ayesha Curry blir sexiga på dansgolvet för att fira Golden State Warriors senaste mästerskapsvinst

Det har gått några dagar nu, men Golden State Warriors firar fortfarande sin senaste seger i NBA-mästerskapet – särskilt Steph och Ayesha Curry, som nyligen visade fansen några av sina sexiga danssteg. Kanske i ett försök att bevisa att gifta par fortfarande kan hålla sig på dansgolvet, sågs Steph och Ayesha Curry ha en explosion som fick allas uppmärksamhet.

I enlighet med traditionen höll Golden State Warriors en festlig parad i San Francisco för Golden State Warriors, efter lagets fjärde mästerskapsvinst efter att ha besegrat Boston Celtics i NBA-finalen. Det riktigt roliga hände dock på paradens efterfest, där Steph och Ayesha Curry bestämde sig för att ta sig lite tid för att visa folk vad de arbetade med.

Det långvariga paret och föräldrarna till tre har aldrig varit blyga när det kommer till offentliga uppvisningar av tillgivenhet, men även inbitna fans blev förmodligen förvånade över att se Ayesha mala på Steph när han njöt av varje sekund. Strax efter att Golden State vunnit NBA-finalen fångades Steph och Ayesha Curry också på kameran i ett uppriktigt ögonblick, när de kysstes och omfamnade varandra medan konfetti sipprade runt dem.

Även om många sportfans hade räknat bort dem från en finalseger, bevisade Golden State Warriors än en gång att de är ett av de bästa NBA-lagen i ligan – och värda allt beröm och utmärkelser de får.

Vill du ha uppdateringar direkt i din inkorg? Ring oss på 917-722-8057 eller Klicka här för att gå med!