Connect with us

TV -seriens nyheter

”Stranger Things” TikTok-teorin om Vecna ​​och Kelly kommer att blåsa upp dig

”Stranger Things” TikTok-teorin om Vecna ​​och Kelly kommer att blåsa upp dig

Det finns ingen du spenderar mer tid på att prata med dagligen än dina kollegor.

Människorna du arbetar med direkt och på distans är några av de viktigaste personerna i ditt liv, även om du aldrig har träffat dem i verkliga livet (tack, Zoom!).

För att markera lanseringen av Stranger Things Säsong 4, Frank Rekryteringsgrupp fick fundera på hur Stranger ThingsEtt älskvärt gäng missanpassade kan hittas på våra egna arbetsplatser. Vad skulle karaktärerna i detta älskade TV-program hitta på om de transporterades från den dubbla miljön i en liten mellanvästernstad/monsterriden helveteslandskap till din vanliga kontorsmiljö?

Genom att använda Myers-Briggs-testet – en metodik för personlighetskategorisering som används av ett stort antal företag över hela världen – har Frank Recruitment Group matchat din favorit Stranger Things karaktärer upp med tio av de vanligaste personlighetstyperna som finns på kontor över hela världen idag.

Är din skrivbordskompis en elva eller en Mike? Känner du igen någon från din egen arbetsplats? Du kan till och med tillämpa dessa på dig själv!

Joyce

Myers-Briggs Typ: The Defender (ISFJ)

Kontorsvårdaren. Omtänksam, omtänksam och orolig för sina kollegor. Tar in bakverk till alla, även om de vanligtvis är brända. Deras stolthet och starka arbetsmoral gör dem till ett värdefullt tillskott i alla lag, och de är kända för att gå långt (läs: ovanligt) för att få bästa resultat. Deras djupa satsning på både deras arbete och deras kollegor kan göra dem lite tråkiga ibland, så se till att du tar hand om dem på det sätt som de ser upp till dig. Det är också de som sätter upp alla juldekorationer. Stort fan av fairy lights.

Hopper

Myers-Briggs Typ: Virtuosen (ISTP)

Praktisk. Jordnära. Hittade troligen bredvid kaffemaskinen. En född, om än ibland motvillig, befälhavare och beskyddande av sitt lag. The Hopper är en no-nonsens, lär-genom-göra-typ som leder framifrån, och kommer inte att fastna för att be sina kollegor att göra något de inte skulle göra själva. The Hopper får saker gjorda, även om de tenderar att arbeta enligt sitt eget schema. Bry dig inte om att sätta upp några möten med dem före lunchtid; de kommer inte att delta. Villiga att böja reglerna om det innebär att göra rätt (som att gå över huvudet på företaget eller bryta sig in i ett bårhus), och förmodligen behöver anstränga sig lite mer för balansen mellan arbete och privatliv.

De elva

Myers-Briggs Typ: Entreprenören (ESTP)

Försiktig, principfast och starkt lojal. The Eleven kan vara oförutsägbara, men när de kanaliserar sin glödheta passion i sitt arbete ser du deras exceptionella talanger lysa. The Eleven är en sann natur med massor av beslutsamhet och motståndskraft. De som lär sig snabbt, har ofta haft en okonventionell väg in i sin roll och är alltid ivriga att lyssna och utvecklas som ett resultat. Kom ihåg, vänner ljuger inte; de äter inte heller andras lunch från den gemensamma kylen.

Mike

Myers-Briggs Typ: The Advocate (INFJ)

The Mike är öppen och känslig och har en stark moralisk kompass och ett engagemang för att göra rätt för andra. Deras optimism kan ibland få dem över huvudet, men de är mogna nog att erkänna när de har fel och lära av dem runt omkring dem. De är extremt dedikerade till sitt arbete och kommer att hålla fast vid ett projekt även när det ser helt dödsdömt ut. Lite av en romantisk, de är kända för att hysa en och annan kontorsförälskelse.

Dustin

Myers-Briggs Typ: The Entertainer (ESFP)

Kontorsclownen, deras gung-ho natur och fåniga charm gör dem omtyckta på kontoret. Inte nödvändigtvis det säkraste paret händer, deras hjärta är alltid på rätt plats. Även om de inte alltid fattar de bästa besluten, är de verkligen själen i laget. Någon av misstag satte eld på den delade mikrovågsugnen? Det var förmodligen The Dustin (igen).

Viljan

Myers-Briggs Typ: The Mediator (INFP)

The Will tenderar att vara tyst, men otroligt passionerad för vad de gör. Ofta underskattade, kanske de inte alltid talar i grupp, men du kan vara säker på att de har piskat fram några bra idéer bakom kulisserna. De är resursstarka och kreativa och kan lita på att de tänker utanför ramarna för att hitta en lösning på en utmaning. Känd för att ibland äta lunch i badrummet.

Lucas

Myers-Briggs Typ: The Executive (ESTJ)

Den logiska, ansvarsfulla och naturliga ledaren, den lyhörda Lucas är den första som kommer in med rationalitet och förnuft. De jobbar hårt och de tycker om att hålla ordning där det är möjligt. En stor folie för alla Dustins i laget, The Lucas har höga standarder, tänker klokt på risk kontra belöning och kan till skillnad från många av deras kollegor se potentialen för kaos i att göra kontoret hundvänligt.

Nancy

Myers-Briggs Typ: Konsuln (ESFJ)

The Nancy, som håller fast vid reglerna, strävar alltid efter att vara en guldstjärnanställd. De gillar att göra saker enligt boken och motiveras till stor del av sin uppskattning för erkännande och godkännande, men det är inte att säga att de inte kan stå upp för sig själva och sitt team när de måste. Flitig, ambitiös och driven, The Nancys intelligens och flit är en av deras största styrkor och gör dem till en idealisk kollega att ha i ditt hörn i ett trångt läge.

Max

Myers-Briggs Typ: Logikern (INTP)

Något av en mörk häst på kontoret, The Max är kortfattad, privat och ofta pessimistisk. De kanske inte alltid är kontorsfestens liv, de väljer ofta att spendera sin fritid på okonventionella hobbyer, men de är ståndaktiga och modiga när det gäller att hjälpa sitt team och göra djärva val. Förvänta dig inte att de kommer till ditt skrivbord för en chatt ofta, men du kan slå vad om att de kommer att vara superlojala när du lär känna dem.

Steve

Myers-Briggs Typ: Äventyraren (ISFP)

Den här avslappnade kollegan är sällskaplig, populär och har aldrig sett att ha en dålig hårdag, dolda talanger. Även om de kanske inte nödvändigtvis verkar vara en naturlig mentor, ligger under deras avskilda yttre en okonventionell auktoritetsfigur. De har en soft spot för underdogs i sitt lag och kommer att avskaffa lite av sin för coola-för-skolan-attityd för att ställa upp när det behövs. Deras kanske största styrka är deras förmåga att äga sina misstag och deras drivkraft att växa och förbättra.

”Att fördjupa oss i dessa personlighetstyper ger oss en riktigt fascinerande inblick i den fantastiska mångfalden på den moderna arbetsplatsen, hur vi kan arbeta tillsammans med våra kollegor och styrkorna de var och en tillför våra team”, säger Zoë Morris, VD på Frank Recruitment Grupp.

”Inspiration och motivation på jobbet kommer i så många former, från dina favorit-tv-program till en kollega som alltid går den extra milen för sitt team, och jag tvivlar inte på att den här nya serien kommer att ge oss mer värdefulla livsläxor. Från Elevens lojalitet och Joyces uthållighet till Wills kreativitet och Dustins entusiasm, jag tror att vi alla kan ta något från StrangerThings för att ge oss möjlighet att vara vårt bästa jag i våra professionella liv.”

”Jag kan också bara hoppas att den här övningen hjälper till att lösa eventuella argument om vem som får vara elva på nästa kontors Halloween-fest.”

Dela dina resultat i kommentarerna nedan!