Connect with us

Nyheter om skådespelarna

VANESSA BRYANT FIRAR DOTTERS FÖDELSEDAG OCH MER!

VANESSA BRYANT FIRAR DOTTERS FÖDELSEDAG OCH MER!

Vanessa Bryant är ganska upptagen. Inte bara firade hon och familjen en milstolpe för bortgångna Kobe och Gianna Bryant, utan Vanessa firade också sin dotter Capris födelsedag den gångna helgen. Kändismamman tog till Instagram med födelsedagsönskningar till sin lilla.

https://www.instagram.com/p/CfCEEurL_Td/

”Grattis på 3:e födelsedagen, Capri,” utbrast Vanessa online. ”Vi älskar dig så mycket söta Koko-Bean,” delade kändismamma.

Capris storasyster, Natalia Bryant, tog också till Instagram för att fira sitt yngre syskons födelsedag. ”Grattis på födelsedagen lilla Koko Bean”, skrev Natalia på nätet. ”Tack för knuten på min näsa nu,” tillade hon. ”Jag älskar dig.”

Natalia gav en förklaring till varför hon höll sin näsa uppriktigt. Capri fotograferades när hon kramade sin storasyster. ”Det här är ’Shhh säg inte till mamma’-kramen”, delade Vanessa i kommentarsektionen i Natalias inlägg. ”’Du mår bra'”, skrev kändismamman på nätet med sin yngre dotters röst.

Familjen Bryant reste till Philadelphia den gångna helgen för att fira öppnandet av två drömbanor för Mamba/Mambacita Sports på den historiska lekplatsen Tustin.

https://www.instagram.com/p/Ce12mZ6uz20/

”Philadelphia, där min mans kärlek till basket började”, delade Vanessa med sina Instagram-fans i tisdags (14 juni). ”Idag, på den historiska Tustin Playground och tack vare de generösa bidragen från givare, fans och vänner, öppnade vår stiftelse @mambamambacitasports ytterligare två @dream_courts med @nlcharities, som var vackert omgivna av konstverk av @Art_by_Ernel,” delade Bryant.

”Jag valde den här platsen så att unga människor i det här samhället kan ha ett säkert utrymme att leka med lika möjligheter, vilket var viktigt för Kobe och Gianna,” sa Vanessa med hänvisning till varför hon valde Tustin Playground för Mamba/Mambacita Sports. ”Vi är tacksamma mot staden Philadelphia, @muralarts för att de välkomnade det här projektet och hjälpte till att göra det till verklighet”, delade kändismamman.

https://www.instagram.com/p/Ce1e3YkuGIg/

Vanessa Bryant har fyra barn – Gianna, Natalia, Bianka och Capri – med sin bortgångne man. Kobe och Gianna Bryant dog i en helikopterkrasch 2020. Deras arv lever vidare genom ansträngningar från Vanessa.

Foto: Vanessa Bryant/Instagram


Visningar av inlägg:
954