Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Zach och Tori Roloff diskuterar möjligheten att få en bebis med medelhöjd i ”LPBW”-förhandsvisning!

Zach och Tori Roloff diskuterar möjligheten att få en bebis med medelhöjd i ”LPBW”-förhandsvisning!

Zach och Tori Roloff öppna upp om möjligheten att få ett medellångt barn på det kommande avsnittet av Små människor, stora världen. Paret, som välkomnade sitt tredje barn i april, delade med sig av sina tankar om hur en genomsnittlig bebis kan påverka deras familjedynamik, i ett förhandsklipp delas av People.

Tori Roloff

”Vi hade ett läkarbesök idag, ultraljud, kollade på barnet. Det var lite kul eftersom jag fick visa båda barnen ultraljudsbilderna. Tori säger i filmen och drar upp bilderna på sin telefon för att visa Jackson5 och Lilah, 2.

”Alla mätningar är genomsnittliga för veckorna, så inte en dvärg,” Zach ringer in.

”Jag får medelhöjd vibbar. Det är på rätt spår. Alla långa ben är på rätt spår, Tori håller med.

Tori Roloff

Tori tillägger att hon tycker att ”det skulle vara kul att ha en medellängd bebis” på en biktplats.

”Jag tror att om vi har en genomsnittlig höjd skulle det vara annorlunda, precis som en annan upplevelse,” Zach säger. ”Jag skulle kunna tänka mig att ha alla dvärgsyskon precis som ”Hej, vi är ett flock och det är omvärlden.” Men när du har ett medellångt syskon, [you’re like] Jag önskar att jag var mer lik mitt syskon. Det förändrar dynamiken lite.”

Zach Roloff

Tori delade med sig av sina egna tankar om ämnet i ett tidigare avsnitt.

”Det finns en 50/50 chans att detta barn kommer att ha dvärgväxt,” Tori sa. ”Jag tror att det skulle vara intressant att bara ha ett medellångt barn bara för att veta hur det känns. Men jag bryr mig verkligen inte på något sätt.”

Tori Roloff

Nu vet fansen det Josiah Luke föddes med akondroplasi, den vanligaste formen av dvärgväxt. Medan Tori står på medelhöjd, Zach, Jackson och Lilah alla föddes med akondroplasi.

Tori pratade med outlet förra månaden om hur Josias äldre syskon vände sig till livet med sin nya bror.

”De är lite besatta av honom och det är bedårande,” sa hon. ”De är bara båda väldigt bekymrade över var han är, vad han gör. De turas om att mata honom med flaskan och vill ge honom täcken och binkies.”

Jackson Roloff

TLC medverkade Jacksons benoperation förra veckan, och Zach och Tori uttrycka oro över deras sons långsamma framsteg mitt i hans återhämtning i det kommande avsnittet.

”Det är lagligen något fel” Tori berättar tittarna. ”Han går inte framåt som de sa att han skulle göra.”

Tori förklarar att de planerar att gå tillbaka till läkaren för att ”se till att det inte finns några faktiska strukturella skador.”

”Om något inte läker rätt eller växer rätt, vill jag anpassa mig – speciellt innan den här nya bebisen kommer,” Zach säger till sin mamma, Amy Roloff, under tisdagens avsnitt.

Jackson Roloff

Jackson firade sin femårsdag i maj, men Zach och Tori har inte publicerat uppdateringar om deras sons framsteg sedan hans operation.

Små människor, stora världen sänds på tisdagar kl. 21.00, ET, på TLC.

Håll kontakten med allt om teet: Twitter jag Instagram jag Youtube jag Facebook Jag skickar tips till oss