Connect with us

Filmnyheter

Gotham Knights låter 2 Nightwings prowl i Gamings största Gotham hittills

Gotham Knights låter 2 Nightwings prowl i Gamings största Gotham hittills

I en intervju nyligen med Game Informer, Gotham Knights Exekutiv producent Fleur Marty och spelregissören Geoff Ellenor pratade om hur de för med sig en unik vision av Gotham till en post-Arkham landskap. Det här nya spelet från WB Games Montréal kommer inte bara att fokusera på samarbetsaction mellan ett par av Bruce Waynes avdelningar, utan det kommer också att få dem att utforska den största representationen av Gotham City i spelhistorien.

RELATERAT: Insomniac Taps MCU Concept Artist som Spider-Man 2 Art Director

Som många öppna världsspel tidigare, Gotham Knights satsar stort på storleken på dess spelbara miljö. Robin, Nightwing och resten kommer att ströva över den öppna staden i anpassningsbara Batcycles innan de börjar slåss. Marty sa att de fokuserade på ”densitet och vertikalitet” för staden, och såg till att det utforskbara utrymmet har många lager att avslöja när spelarna utforskar. WB visade upp lite av denna värld i sin senaste gameplay-demo.

En överraskning som vissa kanske inte ser komma är att en co-op-session kan involvera multiplar av samma Bat-Family-hjälte. Ellenor bekräftade att listor under co-op kan bli ”så konstiga som du vill”, att låta två av vilken karaktär som helst ströva tillsammans för att ta sig an Gothams förslappade mage. Marty sa också att minst en poäng i spelet reagerar på lag med multiplar av samma karaktär. Det är ett serietidningsuniversum, så en pseudovetenskaplig förklaring som involverar någon sorts multiversum eller crossover skulle vara ganska passande.

RELATERAT: Gotham Knights Q&A förklarar Gameplay Systems & Nightwing’s Ass

Gotham Knights är ett av de få stora spel som fortfarande håller på ett släppdatum 2022, och det är också ett av de spel som bestämt lanseras i nästa generation genom föregående versioner på Xbox One och PlayStation 4. Spelare kan göra sig redo att samarbeta med en vän för att se vem som är desto bättre Red Hood när spelet lanseras den 25 oktober på Xbox Series X|S, PlayStation 5 och PC.