Connect with us

Filmnyheter

Hayden Christensen berömmer sin ”Obi-Wan Kenobi”-dotter på skärmen

Hayden Christensen berömmer sin ”Obi-Wan Kenobi”-dotter på skärmen

Bild via Disney Plus/Lucasfilm

Några berättigade käbblar åsido, Obi wan kenobi ser ut att gå ner i Stjärnornas krig historia som en stor framgång. Det har varit en stor ranking hit för Disney Plus, trådade nålen för att visa oss en ny historia mellan Revenge of the Sith och Ett nytt hoppoch gav ett roligt sammanhang för Anakin och Obi-Wans förhållande.

Utöver allt detta är en av de mest prisade inslagen i showen Vivian Lyra Blairs tioåriga Leia Organa. Blair lyckades göra en rättfram och insiktsfull barnkaraktär tolerabel, med hennes framträdande som Leia som snyggt mötte Carrie Fisher i Ett nytt hopp.

Hayden Christensen, som spelar Leias pappa Anakin Skywalker på skärmen, fick inte dela en scen med henne, men har pekat ut Blair för vad hon åstadkommit. I en intervju med E! Uppkoppladhan sa:

”Jag blev bara glad över att se unga Leia i den här historien och hur hon representeras. Jag tror att de verkligen genomsyrade karaktären med alla de egenskaper som gör den karaktären fantastisk. Och unga Vivien har gjort ett så fantastiskt jobb med att väcka henne till liv.”

Christensen säger också att han kände igen en annan nyckel Stjärnornas krig karaktär i hennes framträdande och sa att han ”fick de där små glimtarna av Padme” i hennes Leia.

Disney och Lucasfilm har nu nio år av bördig berättargrund mellan dem Obi wan kenobi och Ett nytt hopp, och vi hoppas att Blair är en del av dessa projekt. Vi har redan sett delar av Rebellion byggas i olika Stjärnornas krig filmer, shower, serier och böcker, men att visa hur Leia lärde sig av sina erfarenheter för att bli en värdefull galjonsfigur och ledare mot imperiet skulle vara en väldigt rolig klocka.

Blair kommer nästa gång att dyka upp i Gren Wells drama Kära Zoesom anpassar Philip Beard-romanen med samma namn, och sedan i skräckfilm Boogeyman baserad på en Stephen King-novell. Hon har bevisat att hon har talangen att göra det i Hollywood, låt oss hoppas att de ger henne en chans att visa vad hon kan.

Obi wan kenobi finns att streama i sin helhet på Disney Plus.