Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Hund klättrar sex fot för att fly från djurhotell och reser två mil hem

Hund klättrar sex fot för att fly från djurhotell och reser två mil hem

En hund visade att ingenting är omöjligt om du verkligen vill ha det. Och uppenbarligen ville han bara gå hem — och gjorde det!

Tidigare i år bestämde sig hundföräldrarna Jeremy och Sarah Henson för att ta en semester till Las Vegas. Det Lenexa, Kansas-baserade paret lämnade sin hund Dexter i vård av ett lokalt djurhotell. Enligt New York PostJeremy och Sarah sätta sin hunds vistelse i fem dagar. Men till deras förvåning slutade Dexter med att tillfälligt störa sin semester med ett besök vid familjens ytterdörr.

”Vi var båda som, ’Herregud, det är Dexter!” sa Jeremy till Inside Edition.

Jeremy tillade att Dexters flykt inte var något lätt drag. Hunden skulle ha behövt gå över ett stängsel på 6 fot för att fly från hotellet och sedan åka cirka två mil för att ta sig hem. Men tack och lov visste han vart han skulle gå och blev inte skadad på sitt lilla äventyr!

Paret bevittnade ögonblicket Dexter hälsade på sin ytterdörr med sin Ring-kamera. Dexter gnäller och klor på ytterdörren för att komma in i hemmet. Av dess utseende verkade hunden inte veta att hans ägare var borta vid den tiden.

”Självklart förstod han inte det faktum att vi var borta; han trodde bara att vi var hemma. Och han tar sitt jobb med att skydda oss på största allvar”, sa Jeremy.

Ändå använde Jeremy verktygen från sin Ring-kamera till sin fördel. Tittarna kan höra Jeremy i klippet försöka lugna Dexter. Under tiden tycks paret ha meddelat djurhotellet om Dexters escape artist-trick. Till slut kommer en anställd ungefär en och en halv minut in i den virala videon och hämtar Dexter på ett säkert sätt.

Trots offentlig chock över Dexters flykt, tog hans navigeringskunskaper inte ägarna helt på gränsen. Jeremy kallade deras hund ”bestämd [and] väldigt smart.” Tyvärr kan samma intelligens, tillade hundpappan, ibland få Dexter ”i problem”.

Inget besked från djurhotellet om hur exakt hunden finslipade sig ut!

Vill du ha uppdateringar direkt i din inkorg? Ring oss på 917-722-8057 eller Klicka här för att gå med!