Connect with us

Nyheter om skådespelarna

IMAN TAYLA SÄNGER MED MAMMA TEYANA TAYLOR PÅ SCENEN PÅ KONSERT

IMAN TAYLA SÄNGER MED MAMMA TEYANA TAYLOR PÅ SCENEN PÅ KONSERT

Iman Shumpert och Teyana Taylors äldsta dotter, Iman Tayla Shumpert Jr., skapar vågor och inspirerar sin generation. Ynglingen intog nyligen scenen vid sin mammas konsert ”Something In The Water”, som var inget mindre än modig.

Iman Tayla sprang ut för att möta tusentals som väntade på att hon skulle uppträda. Ynglingen slöt ögonen för att sjunga med hjärtat och själen till publikens tillbedjan. ”För alla barn där ute är RÄDDA inte verklig. Big Bug, sa Iman Shumpert. Den stolta pappan delade ett videoklipp av sin äldsta dotter som tog scenen som älskades av Kandi Burruss och andra kändisar.

”Fortsätt göra det stort”, sa NFL-agenten Ron Butler. ”Jag minns när shorty låg i en barnvagn,” delade WaveGod. ”Nu är hon en hel stjärna,” förklarade fansen.

Iman Tayla Shumpert Jr. är Iman Shumpert och Teyana Taylors modiga och livfulla barn. Ynglingen kom in i världen med djärvhet när Teyana födde sin dotter på toalettgolvet i familjens hem 2015. Iman Tayla var också centrum för attraktionen i hennes familjs Reality TV-program, We Got Love Teyana & Iman. Vissa anklagade ynglingen för att vara för sur.

”I föräldraskap var jag tvungen att lära mig att det inte finns något sådant som en perfekt förälder,” Teyana berättade pressen under en intervju där hon diskuterade hur hon reagerar på dem som anser att hon och Iman inte disciplinerar sin äldsta dotter tillräckligt. ”Det är inte riktigt som ett rätt eller fel,” tillade Taylor. ”Du bara lär dig.”

Teyana Taylor och Iman Shumpert gjorde Iman Tayla till en storasyster, Rue Rose, 2020. Ynglingens föräldrar välkomnade sitt andra barn i badrummet i deras hem precis som Teyana och Iman välkomnade Iman Tayla fem år tidigare. Rue Rose firar sin andra födelsedag i september. Iman Tayla fyller 7 år i december.

Foto: Teyana Taylor/Instagram


Visningar av inlägg:
214