Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Jaylon Fergusons dödsorsak är möjligen drogöverdos

Jaylon Fergusons dödsorsak är möjligen drogöverdos

Ravens Linebacker Jaylon Ferguson ska ha dött av en överdos av narkotika

Böner och kondoleanser är för närvarande uppe för Jaylon Fergusons familj och vänner efter rapporter om att Ravens linebacker har gått bort vid 26 års ålder, meddelade laget på onsdagsmorgonen.

”Vi är djupt ledsna över Jaylon Fergusons tragiska bortgång”, sa teamet i ett uttalande.

”Han var en snäll, respektfull ung man med ett stort leende och en smittsam personlighet.” Ferguson, som spelade i Louisiana Tech, valdes i tredje omgången av Ravens i 2019 NFL Draft. ”Det är med stor sorg som vi tillkännager Baltimore Ravens LB Jaylon Fergusons bortgång. Familjen ber om era böner och integritet under denna svåra tid, säger Fergusons agent, Safarrah Lawson, till NFL.com.

Enligt tjänstemän kommer 26-åringen att underkastas en obduktion som ska fastställa den exakta dödsorsaken och klargöra allt för tjänstemän och hans familj.

Det finns fortfarande mycket att avslöja om detta, särskilt med spelare som är i konstant kontakt med sitt huvud. Det ständiga huvudtrauma bidrar till de redan existerande problem som de går igenom och många av dem blir beroende av vissa mediciner.

I många av dessa fall talar vi om spelare som har försökt övervinna denna depression genom olika typer av smärtstillande medel eller till och med alkoholmissbruk. Jaylon Fergusons fall som linjeback passar den här profilen på grund av sin position på planen. Men vi kan inte säga säkert att så är fallet förrän vi ser obduktionsresultaten.

Många olika orsaker till dödsfall rapporteras i NFL, en av dem kan ibland vara en överdos av droger. Baltimore Police ssibility heller. Om så är fallet kan Jaylon Ferguson ha konsumerat Xanax.

”Jag kan säga att vi inte utesluter något,” sa Baltimores polistalesperson Lindsey Eldridge. ”Vi bestämmer inte dödsorsaken, men vi överväger möjligheten att det kan vara en överdos.” En vän till Ferguson berättade för polisen att Jaylon var ”förkyld”, vilket betyder att han konsumerade Xanax innan han gick bort. Ferguson gick igenom en svår tid efter att hans mormor gick bort.