Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Kareena Kapoor Khan kommer att överraska fansen i The Devotion of Suspect X, säger Jaideep Ahlawat

Kareena Kapoor Khan kommer att överraska fansen i The Devotion of Suspect X, säger Jaideep Ahlawat

Kareena Kapoor Khan rustar just nu upp för släppet av sin digitala debut. Filmen har titeln The Devotion of Suspect X och är den indiska anpassningen av en japansk roman av Keigo Higashino. Jaideep Ahlawat som spelar tillsammans med skådespelerskan i filmen har nu avslöjat några detaljer om Kareenas roll.

Enligt rapporter i en ledande nyhetsportal delade Jaideep Ahlawat att Kareena Kapoor Khan kommer att dyka upp i en ”väldigt annorlunda avatar” i The Devotion of Suspect X. Han sa också att skådespelerskan var ”grundigt professionell” när hon arbetade med projektet. Notera att skådespelaren och besättningen på filmen spelade in i Darjeeling.

Kareena Kapoor Khan meddelade att hennes digitala debut var på gång redan i mars. Filmen regisserad av Sujoy Ghosh sägs vara ett mordmysterium. Kareena öppnade upp om filmen och hade sagt: ”Det är en som har alla rätt ingredienser… en fantastisk historia, en visionär regissör och en superbegåvad skådespelare och besättning.”

Kareena Kapoor

Skådespelerskan kommer att ses nästa gång i Laal Singh Chaddha tillsammans med Aamir Khan. Filmen är den officiella hindi-anpassningen av filmen Forrest Gump från 1994.