Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Kelly Clarksons ex-man sägs ”be alltid om mer” efter skilsmässaavtal!

Kelly Clarksons ex-man sägs ”be alltid om mer” efter skilsmässaavtal!

Kelly Clarksons Make, Brandon Blackstockhar svårt att gå vidare från det liv han hade med henne.

Wendy Williams

Kelly och hennes exman gifte sig 2013, efter två års dating. Sångaren ansökte om skilsmässa från Brandon år 2020 efter nästan sju års äktenskap och citerade oförenliga skillnader. En källa nära paret sa: ”De drabbade samman på så många nivåer, och att vara i karantän tillsammans förvärrade deras problem till den punkt utan återvändo. Så hon ansökte om skilsmässa.”

Kelly Clarkson

I mars 2022 godkände en domare slutligen det tidigare parets uppgörelse om skilsmässa. Blackstock tilldelades 115 000 $ varje månad som underhåll för makar fram till 2024. Trots Kelly tilldelas primär vårdnad om sina två barn, Flod8 och Remington, 11, hon måste fortfarande betala sitt före detta barnbidrag. Domstolarna beordrade henne att betala honom 45 600 dollar i månaden.

Kelly Clarkson

Ändå tillade en insider det Blackstock känner inte att han fick sin beskärda del av deras skilsmässa. Enligt de närstående Kelly, Brandon ber alltid om mer och är en konstant nagg i hennes ögon på alla sätt han kan. Han insisterade på att stanna på familjens ranch tills ett domstolsbeslut krävde att han skulle lämna lokalerna i juni samtidigt som han betalade Clarkson 12 500 dollar i hyra.

Us Weekly bekräftade det Kellys ex flyttade äntligen ut från sin ranch. Enligt källan, Brandon ville kämpa mot flytten men blev avtalad. När Kelly säljer av Montana ranch, Brandon kommer att få cirka 908 000 USD eftersom fastigheten är värd 17 750 000 USD. Under deras skilsmässa vann musikchefen 5,12 procent av marken.

Kelly Clarkson

Kelly Clarksons fans står på hennes sida under hela hennes strid som de ser Brandon för vem han är. Ett fan twittrade, ”Jag är glad att han är utanför ditt hem! Sälj det stället innan han tar dig tillbaka till domstolen. Han är en freeloader! Jag önskar dig all lycka i världen Kelly.” Ett annat fan twittrade, ”Bara ännu en deadbeat kille som lever på sin fru/exfru. Jag har ingen aning om hur den här dåren lyckades få barnbidrag till barn som han inte ens har vårdnad om… hur kommer det sig ens? Och underhållsbidrag??? Ingen man med självrespekt skulle någonsin acceptera och leva på det.”

Kelly Clarkson

Brandon hade sagt till domstolarna att hans plan för framtiden är att bli ranchägare, men det är oklart var han planerar att göra det efter att ha flyttat från Kellys Montana ranch.

Håll kontakten med allt om teet: Twitter jag Instagram jag Youtube jag Facebook Jag skickar tips till oss