Connect with us

Nyheter om skådespelarna

kpops senaste översittare välkomnas tillbaka av hybe: ohnotheydidnt — LiveJournal

kpops senaste översittare välkomnas tillbaka av hybe: ohnotheydidnt — LiveJournal

Tidigare, på Le Sserafim: Hybes nyaste tjejgrupp, Le Sserafim, debuterade för ungefär två månader sedan. Inom några veckor kom massor av rapporter om att en av flickorna, Kim Garam, var ett monster på gymnasiet. Detaljerna är otydliga och Hybe har inte varit särskilt tillmötesgående om det, men uppenbarligen har många tidigare skolkamrater kommit fram om att ha blivit mobbad av henne. Särskilt ett offer har väckt talan mot Hybe.


Uttalande av offrets advokater: ”Offret (hädanefter namngett med pseudonymen Yoo Eunseo) var ett offer för skolvåld från Kim Garam och hennes vänner från slutet av april till början av maj 2018. Hon gick över till en ny skola en till två veckor efter incidenterna, utan att kunna stå emot kontinuerligt gruppvåld.Den 4 juni 2018 hölls motåtgärdskommittén för skolvåld och Kim Garam, en elev som begått våld i skolan, straffades med sex timmars specialundervisning…Hennes föräldrar fick fem timmars specialundervisning i enlighet med med punkt nio i samma artikel. Yoo Eunseo, ett offer för skolvåld Yoo Eunseo, ett offer för skolvåld, fick psykologisk rådgivning och rådgivning. Offret, Yoo Eunseo, flyttade frivilligt eftersom hon inte kunde stå emot den fortsatta mobbningen men hon led från skadliga rykten.”

Hybes svar: ”Tvärtemot påståendena bekräftades det genom ett uttalande från tredje part att Kim Ga-ram var ett offer för skolmobbning, inklusive skadliga rykten och nätmobbning, när hon gick i mellanstadiet.”

Hybe drog sedan Garam från debutens reklamaktiviteter, ”för att läka hennes sårade hjärta.” De släppte en annan, detaljerad förklaring av situationen, som inkluderar en del obekväma saker så jag tänker inte återhämta det här, kolla källan nedan om du vill se det.

I går avslöjades det att Garam skulle återuppta sitt schema med gruppen i Japan. En konspirationsteori är att Hybe har läckt Tae och Jennie från BTS och Blackpink dating för att få folk att tänka på den här skandalen, vilket inte är vettigt men okej. Inget ord om vad som händer juridiskt bakom kulisserna, men det finns allvarliga motreaktioner på nätet än så länge. Hon har också setts på byrån, tränar med gruppen och signerar reklamsaker.

1 2 3

har någon av dina mobbare någonsin mött rättvisa?