Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Matthew Zadok Williams familj hävdar att polisen ljög

Matthew Zadok Williams familj hävdar att polisen ljög

I april 2021 sköt poliser till döds Matthew Zadok Williams i sitt hem nära Decatur, Georgia. DeKalb County-tjänstemän hävdar att han ”utfallit mot poliser med en kniv vid två olika tillfällen.” Hans mamma och fem systrar söker fortfarande rättvisa för Matthew som de säger hade en psykisk kris när polisen dödade honom.

Familjen Williams talade ut med TSR Investigates reporter Justin Carter förra året om Williams tragedi. I ett uppdaterat avsnitt av serien berättar familjen nu Skuggrummet att polisen var medveten om att Williams bodde i hemmet där han sköts och därefter dog för ”intrång” med en kniv. Officer Mikhail Morgan, ett av de svarande kontoren, hade faktiskt svarat på en ”psykisk kris” 911-samtal från Williams bara veckor tidigare.

Gömde polisen detaljer i dödsskjutningen av Matthew Zadok Williams

Det har gått nästan ett år sedan den polisinblandade dödsskjutningen av Matthew Zadok Williams och fler detaljer om poliserna verkar berätta en annan historia. Hans familj och det lokala samhället i Atlanta-området söker fortfarande efter svar. Underhöll poliserna i Dekalb län information i den inledande utredningen?

Tryck på play för mer.