Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Vad man ska ha på sig på en konsert: Outfits designade av en BF & GF

Vad man ska ha på sig på en konsert: Outfits designade av en BF & GF

Bläddra för att se fler bilder

Om du köper en oberoende granskad produkt eller tjänst via en länk på vår webbplats, kan STYLECASTER få en affiliate-provision.

Trots avståndet på 3 000 mil mellan New York och Los Angeles och fem års åldersskillnad ser min pojkvän (23) och jag (28) vanligtvis öga mot öga. Vi kan dock vara oense om outfits. Generationsgapet på bara ett par år blir mödosamt uppenbart när vi ska gå ut. Han lutar sig mot micro-minis och slinky Y2K sundresses på mig, samtidigt som jag inte kan ge upp en överdimensionerad blazerlook.

Min pojkvän (Låt oss kalla honom Z) är en östkustpojke med en akut känsla för stil som bäst beskrivs med hans egna ord som ”funktionell, snygg, klassisk; vintergrön med en liten kant”.

Jag, å andra sidan, är en före detta New Yorker som precis flyttat till Los Angeles, och min stil återspeglar en bit av båda kusterna. Jag siktar på enkel street-style chic med en antydan till glam (jag är känd för att para ihop en vit tank med en ormskinnsstövel), men jag är inte rädd för att avvika från enstaka färger eller experimentera med en kort trend .

Jag bestämde mig för att låta honom klä mig för en R&B-show i Webster Hall under Memorial Day-helgen för att se vad han hade hittat på. Jag är öppen för att förnya min personliga stil efter pandemin i mitt nya hem på västkusten. Dessutom, om han väljer en outfit jag hatar, tänkte jag att jag absolut skulle kunna lägga in veto mot honom. Z själv är inte bara i underhållningsmedia, utan i ett väldigt coolt rockband i Brooklyn, så jag var spänd på att få hans tankar om hur min konsert skulle passa.

Med tillstånd av Cam Zhang.

Med tillstånd av Cam Zhang.

Vad min pojkvän valde

Innan Z dyker in har Z en ansvarsfriskrivning: ”Jag vill börja med att säga att jag tycker att du ser bra ut i allt, punkt.” Z rekommenderar a Magtröja Det visar en riklig mängd hud. ”Anledningen är inte att visa upp dig för Tyler the Creator för att han inte vill ha dig, men de flesta konserter är heta, packade och svettiga, och du vill ha på dig så lite som möjligt samtidigt som du ser söt ut”, säger han.

rosa crop top

Amazon.

För att matcha med den ljusare crop-toppen valde Z a svart läderkjol. De är funktionella och hållbara, håller svala samtidigt som de ser coola ut och ger din hud utrymme att andas. Dessutom, om någon skulle spilla en drink på mig, är läder snabbt att avleda och inte suga upp lukten av personens rom och cola som nu är nere i mina ben.

Flytande kjol

Amazon.

Z gick med svarta tjocka skor för att avrunda utseendet. ”Du är på en konsert för att se och inte för att synas; kjolen och toppen kommer att göra det, säger han. Den tjocka skon tillåter lite höjd att se över folkmassan, men den är platt för att möjliggöra dans i tre timmar. För att tillbehöra lade han till en tunn choker att matcha med läderkjolen. Istället för en handväska, en litet fannypack är väskan för min telefon, plånbok och nycklar. ”På grund av patriarkatet har du inga fickor, så du behöver en fanny pack,” skämtar han.

bältesväska för tränare

Med tillstånd av Coach.

utrusta

Med tillstånd av Cam Zhang.

Vad jag skulle ha valt

Jag är väldigt intresserad underkläder-inspirerade toppar, oavsett om det är en bh som topp eller en korsettcami. Det är en rolig trend att testa i sommar och ser så bra ut med rätt underdel. Jag skulle göra en kanske ren, men definitivt spetssvart bh som topp. Precis som Z:s motivering ger den både komfort, sexappeal och visar tillräckligt med hud för att inte överhettas. Extra stor kavaj som tillval.

snörning upptill

Med tillstånd av Amazon.

Även om patriarkatet vanligtvis inte tillåter mig att ha fickor, så väljer jag semi-baggy jeans med hög midja här så jag kan avstå en väska. De kan ha vilken färg som helst, men jag väljer en beprövad och äkta blå denim för att kontrastera med texturerna på en tjock topp. Snittet ska vara ett 90-talspappajean, eftersom jag vill ha tillräckligt med utrymme för att mina ben fortfarande ska känna sig bekväma när jag försöker se ut som Hailey Bieber.

Höghus pappa Jean

Med tillstånd av Abercrombie.

Jag väljer ut en chunky klack stövel för att avsluta utseendet. Eftersom resten av outfiten är ganska neutral färgad, drar en rolig pop med färgade skor ihop allt samtidigt som de gör ett subtilt uttalande. Om man speglar Z:s resonemang, kommer den lilla höjden, även i en lutning, att räcka för att hålla några timmar på platsgolvet samtidigt som det ger dig en fördel att se showen. Snygga lagerhalsband i guld hjälpa till att uppmärksamma nyckelbensområdet eftersom mittpunkten för min passform här är toppen. Små örhängen hjälper också till att knyta ihop outfiten utan att det kommer i vägen för någon rörelse på visningen, men annars kommer en minimal mängd smycken att få jobbet gjort.

Merit Bootie

Med tillstånd av Revolve.

Merit Bootie

Z:s val är inte vad jag konventionellt skulle gå för, men jag måste säga att jag inte hatade dem. Det är roligt att ha en partner som kan agera som en co-creative director för mina outfits, och det är definitivt något jag öppnar mitt sinne för. Jag är övertygad om att han kommer att fortsätta visa sig vara en modekännare med ytterligare en vinnande ensemble för vårt nästa gemensamma event.

StyleCaster nyhetsbrev