Connect with us

Nyheter om skådespelarna

”Bridgerton”-stjärnan Simone Ashley studerade parning av sniglar för att förbereda sig för sexscener i ”Sexutbildning”

”Bridgerton”-stjärnan Simone Ashley studerade parning av sniglar för att förbereda sig för sexscener i ”Sexutbildning”

Förbi Personal på ETCanada.com.

41 minuter sedan

”Bridgerton”s Simone Ashley hade en visst märklig sexutbildning för att förbereda henne för intimitet på skärmen.

Skådespelerskan, 27, gjorde en intervju med Los Angeles Times podcast ”The Envelope” som släpptes på tisdagen där hon diskuterade workshops om sexuell intimitet som hon deltog i när hon arbetade på Netflix-serien ”Sex Education” för att hjälpa henne att förbereda sig för hennes mer amorösa scener.

”I ’Sexundervisning’ hade vi som en sexintimitetsworkshop där vi helt bröt isen, och du vet, allt som sas, det var det mest pinsamma eller det mest sårbara, men det var ett säkert, intimt utrymme.” Ashley berättade. ”Och vi utforskade olika djurs rörelser för att på ett sätt skildra olika takter eller olika sexualiteter eller hur sensuellt något kunde vara. Till exempel tittar vi på hur sniglar parar sig, och när sniglar parar sig producerar de faktiskt en plasma som flätas samman.”

LÄS MER: ’Bridgerton’, ’Euphoria’ & ’Grey’s Anatomy’ kolliderar när Simone Ashley umgås med Jacob Elordi och Patrick Dempsey vid Monaco Grand Prix

”Så om det var en riktigt sensuell, långsam typ av scen, skulle vi säga ”Åh, det är som snigeln”, tillade hon. ”Och det är super som plasman, som att falla som honung. Så vi skulle göra det om det eller hur hundar parar sig eller schimpanser. Det är väldigt högt tempo och en annan typ av stil. Så den här typen av scen, vi kommer att göra den väldigt rolig och udda och bara fånig, och låt oss tänka på det här djuret.”

Ashley beskrev hur sexscener behandlas ”som en dans” och att intimitetskoordinatorerna på ”Sex Education” var ”fantastiska”, och hjälpte skådespelarna att skildra de ”obekväma, pinsamma, men också mycket normala” sexuella upplevelserna som tonåringar har.

”Du ser till att du är skyddad och känner dig säker,” fortsatte hon. ”Du gör samma sak för vem du än arbetar med, och din kollega och du måste verkligen lita på varandra. Och det fann jag definitivt inom ”Bridgerton.” Ashley sa också att hon och costar Jonathan Bailey var ”väldigt hörda och omhändertagna” på uppsättningen av Netflix kostymsåpa.

LÄS MER: Rachel Zegler, Simone Ashley och Alison Oliver är Elle Magazines nya stigande stjärnor

Tyvärr för ”Sex Education”-fans kommer Ashley inte att återvända för den populära seriens kommande fjärde säsong. ”Jag blir tillfrågad om det hela tiden,” sa hon till en brittisk talkshow Den här morgonen tillbaka i april. ”Nej, jag är en ”Bridgerton”-tjej nu”, tillade hon och nickade mot hennes återkomst till Ton i säsong 3. I mars berättade hon för Teen Vogue”Jag är så exalterad över att gå in i säsong 3 med Johnny och att fortsätta Kate och Anthonys kärlekshistoria.”