Connect with us

Filmnyheter

”Doctor Who” EP Theorizes About Tennants Return

”Doctor Who” EP Theorizes About Tennants Return

Bild via BBC / Doctor Who

Det var ett tag sedan vi fick reda på att David Tennant skulle återvända tillsammans med Catherine Tate för 60-årsjubileumsspecialen för Läkare sommen själva tanken driver oss ändå över kanten av spänning.

När allt kommer omkring har det gått nästan tio år sedan den 10:e doktorn delade skärmen med sin efterträdare i Doktorns dag, för att inte nämna att det sätt som berättelsen avslutades på fick det att verka som en definitivt sista utflykt för hjälten. Men det här är Läkare som som vi talar om, och när det gäller den 10:e doktorn är tidens lagar hans, och de kommer att lyda honom.

Men på fullaste allvar, förra gången Donna och doktorn var tillsammans, var han tvungen att torka hennes minnen och lämna för att rädda hennes sinne från att splittras. Det är bara en av anledningarna till att du inte bara kan föra ihop de två igen utan att orsaka kontinuitetsproblem, vilket är anledningen till att många Whovians undrar hur Russell T. Davies ska gå tillväga för att återuppliva de två för hans förväntade återkomst.

Jo, Davies har bestämt sig för att ta itu med några av dessa fans oro i det senaste numret av Doctor Who Magazine (per RadioTimes), som teoretiserar om alla vingligt vingliga, tidiga sätt som den 10:e doktorn kunde göra comeback på.

”En mystiskt bortglömd utflykt för TARDIS mellan Planet of the Ood och Sontaran Stratagem? Eller kanske en multiversum sak, de är på modet nu för tiden. Kanske är det här Doktorn och Donna från Universe 557, alla redo att kollidera med vårt eget.”

Helt rätt, Russell, men hur skulle du…

”Återigen, kanske, bara kanske, denna återkomst är så omöjlig att det faktiskt är en intrikat illusion skapad av en gammal fiende till doktorn. Eller kanske en gammal fiende till Donna. Nerys! Naturligtvis skulle jag inte ge bort det på sidorna i DWM, eller hur? Men återigen, den här tidningen är det första stället jag någonsin avslöjade namnet på Billie Piper’s Rose (i nummer 340). Så läs noga. Det finns sanningar här.”

Jag antar att vi bara måste vänta på själva 60-årsjubileumsspecialen, så att vi inte riskerar en fruktansvärd nördhuvudvärk som funderar över alla möjligheter. Avsnittet beräknas komma den 23 november 2023.