Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Här är anledningen till att Salman Khan inte kunde närvara vid Kichcha Sudeeps Vikrant Rona-trailerlansering

Här är anledningen till att Salman Khan inte kunde närvara vid Kichcha Sudeeps Vikrant Rona-trailerlansering

För de omedvetna delar Kichcha Sudeep och Salman Khan ett fantastiskt kamratskap utanför skärmen. Tillbaka i tiden ställdes de mot varandra i Dabangg 3. Det har dock aldrig hämmat deras nära vänskap. Så mycket att Salman blev en del av hans mordmysteriethriller Vikrant Rona på sitt eget speciella sätt och var inställd på att introducera dess hindiversion. I filmen medverkar även Jacqueline Fernandez.

Trailern till filmen lanserades i går och har fått bra respons. Salman delade samma sak på sina sociala medier, men han blev inte klickad när han deltog i evenemanget.

I ett samtal med ET Times, fortsatte Kichcha Sudeep med att avslöja hur Salman ville vara en del av kampanjerna både i Bangalore och Mumbai, men med de senaste hoten han har mottagit var det säkrare för honom att inte delta i evenemanget och följa med till de fastställda protokollen. Salman har fått rådet att begränsa sina offentliga framträdanden tills utredningen når ett mer avgörande resultat.

Salman Kichcha Sudeep