Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Lil TJay inlagd på sjukhus, entourage åtalas för vapen och skytt i fängelse

Lil TJay inlagd på sjukhus, entourage åtalas för vapen och skytt i fängelse

På onsdagsmorgonen kom nyheten att rapparen Lil TJay blev skjuten och genomgick en akut operation. Få detaljer var tillgängliga vid tillfället, men myndigheterna sa att händelsen inträffade i New Jersey strax efter midnatt.

A pressmeddelande från åklagarmyndigheten i Bergens län i NJ gav ytterligare klarhet om omständigheterna kring skottlossningen. Det visar sig att Lil TJay, som egentligen heter Tione Merritt, blev offer för ett rånförsök. Onsdagens pressmeddelande sa att Mohamed Konate från New York försökte råna Lil TJay och två medlemmar av hans följe Jeffrey Valdez och Antoine Boyd. Under rånet uppstod en skottlossning. Det är dock fortfarande oklart vem som sköt först.

Edgewater Police Department fick flera 911-samtal som varnade dem om de avlossade skotten. Skottlossningen inträffade på ett shoppingtorg nära en restaurang i Chipotle. När poliser kom till platsen hittade de rapparen med flera skottskador, men Antoine hade en enda skottskada.

27-åring åtalas för mordförsök och väpnat rån

Efter en utredning grep polisen Mohamed i New York. Hans utlämning till New Jersey väntar enligt frigivningen. 27-åringen åtalas bland annat för tre fall av första gradens mordförsök och tre fall av första gradens väpnat rån för skottlossningen. Mohamed står också inför andra gradens innehav av ett vapen för ett olagligt syfte, andra gradens kriminellt innehav av ett vapen, andra gradens vissa personer som inte ska inneha ett skjutvapen och fjärde gradens grov misshandel.

Myndigheterna arresterade också Jeffrey och Antoine och anklagade var och en för andra gradens olagliga vapeninnehav. Männen väntar på sitt första rättegångsframträdande i Bergens länsfängelse.

Uttalandet gav inga ytterligare detaljer om Lil TJays hälsa. Twitter-kontot som tillhör åklagarmyndigheten sa dock att ett offer är ”i kritiskt men stabilt tillstånd” från och med torsdag eftermiddag. TMZ, å andra sidan, bekräftade Lil TJay var ute efter operation och återhämtade sig, enligt deras källa.

Det finns fortfarande inget från TJays sociala konton vid tidpunkten för publiceringen.

Vill du ha te direkt i din inkorg? Ring oss på 917-722-8057 eller Klicka här för att gå med!