Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Mama June Shannons främmande dotter Anna återförenas med syster pumpa mitt i mammas frånvaro!

Mama June Shannons främmande dotter Anna återförenas med syster pumpa mitt i mammas frånvaro!

Mama June Shannons döttrar, Lauryn ”Pumpkin” Efird och Anna Cardwellhar enligt uppgift återförenats efter födelsen av Pumpa’s tvillingar. Solen tagit bilder på Anna ”Chickadee” Cardwell besöker sin yngre syster efter födseln i maj Pumpa’s bebisarStella och Sylus.

Mamma June Shannon

Pumpa och hennes man, Josh Efird, välkomnade Sylus Ray och Stella Renae den 19 maj. 22-åringen födde, via kejsarsnitt, på ett sjukhus i Georgia. De Mama June: Road to Redemption Paret är nu föräldrar till fyra barn under fem år.

Anna, Junes äldsta dottern, har sällan setts med sin familj under de senaste åren. Anna deltog Pumpa’s baby shower för sin son, Bentley1, i juni förra året.

Mamma juni

Annas äldsta dottern, Kaitlyn9, sågs ha roligt på en ATV med Pumpa’s äldsta barn, 4-åring Ella.

Anna har varit över ganska mycket på sistone, lånat ut en hand med tvillingarna och Bentleymedan hennes döttrar underhåller Pumpa’s äldsta dotternElla,” berättade en insider från familjen till outlet.

Mamma juni

Annas besöket kommer efter Pumpa uttryckte upprördhet över att hennes mamma till synes inte besökte henne sedan hon träffade tvillingarna på sjukhuset.

juni har inte varit förbi att se Pumpa eller bebisarna sedan de var hemma”, sa en källa. ”Hon har inte varit i deras hus för att kolla upp henne eller försöka hjälpa.”

Mamma June Shannon

Pumpa’s moster, Jo ”Doe Doe” Shannon51, sågs senare lasta av blöjor, babyservetter och andra förnödenheter i parets hem i Georgia. Pumpa’s syster, Jessica ”Chubbs” Shannon, 25, sågs överföra föremålen in i huset.

Anna27, har tidigare sagt att hon inte delade någon relation med sin mamma, trots hennes utseende vid förra årets babybash. juni kopplade till alla hennes fyra döttrar vid evenemanget i juni 2021, för första gången på sex år. Klanen delade bilder på den glada bakgårdsfesten, där juni poserade bredvid Anna, Jessica Shannon, Pumpa, och Alana ”Honey Boo Boo” Thompson.

Mamma juni

juni födde Anna när hon var 15 år. 2014 kom familjens realityserie, ”Här kommer Honey Boo Boo”, yxades efter juni började umgås med en man som dömts för ofredande Anna som ett barn. 2015, Anna stämde juni över pengar kände hon att hon och hennes dotter var skyldiga från deras tid på programmet. De bråkade också om pengar från gemensamma reklamprojekt. Deras förhållande förvärrades först efteråt juni spiralerade in i drogberoende.

juni för närvarande hävdar att hon varit nykter i 29 månader.

juni ålades nyligen att betala Pumpa $800 i månatligt barnbidrag. Ordern överlämnade full vårdnad om junis yngsta barnet, Alana Thompsontill Pumpa.

Alana Thompson

juni berättade senare Page Six Virtual Reali-te den där Alana fattade ett självständigt beslut att stanna hos sin syster.

juni sade — ”Folk förstår inte vårdnaden. Det är inte som att någon ”förlorade vårdnaden”. I delstaten Georgia gör du tillfälligt förmyndarskap varje år och [Alana] hade varit med [Lauryn] i mitt beroende.”

Håll kontakten med allt om teet: Twitter jag Instagram jag Youtube jag Facebook Jag skickar tips till oss