Connect with us

Filmnyheter

”Mortal Kombat 2” kommer att ta itu med fans oro och kritik av den första filmen

”Mortal Kombat 2” kommer att ta itu med fans oro och kritik av den första filmen

2021-talet Dödlig strid var bra, men inte bra. Filmomstarten av NetherRealm Studios hit fightingspelserie höll sina löften om att återskapa de blodiga dödsfallen och väcka spelets färgglada skådespel av ninjor, specialstyrkor och monster till liv, men snubblade i andra områden.

Ett av de mest förbryllande besluten var Lewis Tans nya hjälte, Cole Young. Tan är ingen slarvig när det kommer till kampsport, men Dödlig strid har så många ikoniska karaktärer, det är en huvudskrapa varför de behövde uppfinna en tråkig huvudperson specifikt för den här filmen. Så, vad kommer att förändras i den kommande uppföljaren, Mortal Kombat 2?

Månriddare Författaren Jeremy Slater har manusuppdrag och diskuterade kort sina planer i en ny intervju med Discussing Film. På frågan om en uppdatering bekräftade Slater att de uppmärksammade förra årets fanreaktion:

”Jag kan egentligen inte dela med mig av några detaljer om det, men vi vill göra något som fansen verkligen älskar och jag tycker att det är ett riktigt bra kreativt team. De har lyssnat på fansens reaktioner och de vet vad fansen älskade med den första filmen och vad de inte gjorde. Alla ställer sig kreativt för att verkligen göra en uppföljare som toppar originalet på alla sätt. Vi är fortfarande väldigt tidigt i processen, men fansen borde vara riktigt exalterade. Det kommer att bli häftigt.”

Han sa också att det var väldigt trevligt att gå från PG-13 Månriddare till R-klassad Dödlig strid, säger ”det är roligt att komma in och slita ut några ryggar. Jag har världens bästa jobb.”

Vi vet redan att Johnny Cage kommer att vara med på festen för nästa film och att Warner Bros. fortfarande överväger detta som en del av en pågående kampsportsaga som kommer att fortsätta efter Mortal Kombat II. Vi bör också förvänta oss att utforska Outworld i vilken uppföljare som helst, med Raiden som ger sig i kast med att samla en ny besättning av krigare för att slå ner den interdimensionella krigsherren Shao Khan.

Utöver det hoppas vi desperat att vi får mer av Josh Lawsons Kano. Lawson var det bästa med den första filmen på ett visst avstånd, och även om han uppenbarligen dödades av Sonya, verkar det inte vara mycket jobbigt att återuppliva en kille som delvis är cyborg.

Dödlig strid finns att streama på HBO Max. Mer om uppföljaren när vi hör den.