Connect with us

Filmnyheter

Porträtt av en seriemördare Regissör för en ny film

Porträtt av en seriemördare Regissör för en ny film

Process Media kommer också att samarbeta med iNK Stories för att utveckla ett videospel baserat på filmen, så att publiken kan få den ultimata interaktiva upplevelsen i världen. Det finns ännu inga ord om vilken typ av spel det här kommer att vara, men med tanke på beskrivningen av filmen låter det moget för en öppen värld av ”Grand Theft Auto”-liknande stil där spelare kan pröva sig på vigilante-rättvisa. iNK Stories medgrundare Navid Khonsari och Vassiliki Khonsari tillade, ”Vi är glada över att arbeta med John och Tim för att utveckla ett genreböjande spel, med ett feministiskt perspektiv på det amerikanska fenomenet en seriemördare.” Ingen aning om var det feministiska perspektivet kommer ifrån, men färgar mig väldigt, väldigt fascinerad.

”Jag hade velat jobba med Michael Rooker igen sedan ”Henry: Portrait of a Serial Killer”, men vi fick aldrig chansen”, sa McNaughton. ”Äntligen skrev jag en berättelse som tog genren i en helt ny riktning.” McNaughton säger att Rookers karaktär heter Stony, och att han är den ”ultimate seriemördaren med en twist”, som kör sin lastbil för att återvända hem för första gången på 20 år för att göra upp en poäng från det förflutna. Dessa två män har gjort oroväckande vacker magi en gång tidigare, och det råder ingen tvekan om att de kommer att kunna fånga den där våldsamma blixten igen.