Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Teddi Mellencamp gör Low Blow ’Cancer’ Diss mot Vicki Gunvalson!

Teddi Mellencamp gör Low Blow ’Cancer’ Diss mot Vicki Gunvalson!





Teddi Mellencamp och Vicki Gunvalson bråkar igen. Den här gången på Twitter.

Före detta Real Housewives of Beverly Hills stjärna, Teddiantände hennes fejd med Vicki efter att hon antytt henne på Twitter. Teddi skickade ut en tweet till fansen och frågade dem om de hade sett Showtime-serien ”I Love That For You”, som har SNL-stjärnan, Vanessa Bayer. I sin tweet jämförde hon filmens story med Gunvalsons ökända cancerförfalskande ex, Brook Ayers.

Mellencamp twittrade, ”Det handlar om en tjej som lurar sig in på ett jobb genom att ljuga om att hon har cancer. Känns bara så bekant.” Gunvalson sköt tillbaka mot Två T i en pod värd. ”Wow…Lågt slag! Du vet ingenting om vad som hände med mitt x [sic]. Det är därför du bara höll i 3 år… JAG…14!” De Real Housewives i Orange County stjärnan syftade på Teddis tre år senare The Real Housewives i Beverly Hills och Vickis 14 år på hennes show.

Teddi sparkade tillbaka och sa: ”Om vi ​​pratar siffror, kan du låta oss alla veta var du var den 6 januari.” Datumet som nämns var när Capitolium plundrades av upprorsmakare. Det finns dock inga bevis för det Vicki var någonsin på Capitolium den dagen. Vicki svarade inte på tweeten som uppmanade Teddi för att flytta till Instagram.

Teddi sköt tillbaka på Vicki genom att lägga upp ett klipp av hennes senaste intervju på deras podcast. Vid den tiden intervjuades hon av medvärd Tamra domare. Teddi rubricerade det, ”Jag kan bara hoppas att @vickigunvalson fick betalt i bensinkort eftersom hennes kärlekstank verkar som om den har fastnat på tom på sistone. Hoppas det här inlägget inte får henne att ringa min @iheartradio-chef för att försöka ta mitt jobb igen…”

Vicki släppte inte inlägget. ”Vad i helvete?? Jag försökte aldrig ”ta ditt jobb.” Shan fortsatte, ”Jag är bra älskling … jag har en karriär @coto.insurance och arbetar med @debtcom. Åh… och min kärlekstank är full och den har inte fastnat på tom alls. Det var oförskämt! Snälla använd mig inte för innehåll på din podcast snälla.”

Bravo-fans vägde in på de två hemmafruarnas senaste fejd. En sa: ”Inga bekymmer nalle, hon är bara arg för hon kommer aldrig att bli du! såra människor försök och såra människor! fortsätt med dig, din vackra själ!” Ett annat fan tillade, ”Bara wow det är fantastiskt att den här kvinnan är avundsjuk på sina vänners andra vänner. Wtf?”

Håll kontakten med allt om teet: Twitter jag Instagram jag Youtube jag Facebook Jag skickar tips till oss